Hae
Big mamas home

Kun BDSM kiinnostaa

Oletko kuullut BDSMstä? BDSM tuli kaikkien tietoisuuteen Fifty Shades of Greyn myötä. Kirjassa ei tosin ollut muuta hyötyä, kuin se että BDSM:ään suhtaudutaan nykyään vähän avomielisemmin. Piiskoista ja käsiraudoista on tullut varsinainen trendi. Se on laji, joka aiheuttaa monissa todella ristiriitaisia tunteita. Kun ottaa huomioon, että elämme maailmassa, jossa kaikki muu paitsi avioseksi on rietasta ja väärin, niin BDSM on jo ihan next level rietasta.

Itse tutustuin ensimmäisiä kertoja BDSMn maailmaan siinä noin kahdeksantoista vuotiaana. Olen aina ollut hyvin avarakatseinen, sekä utelias seksin suhteen ja minulle sitominen ja piiskaaminen oli silloin vain yksi kiehtova seksileikki. Ja näin siihen kannattaa minusta alkuun suhtautuakin. Ensinnäkin BDSM on paljon muutakin kuin kipua ja kivun tuottamista. Se on luottamusta, intiimiyttä ja uusia aistikokemuksia.

Kun BDSM kiinnostaa - BMH - Big mamas home by Jenni

Mitä on BDSM?

BDSM lyhenne tarkoittaa sadomasokistisen seksin kirjoa. Lyhenne tulee kirjainyhdistelmistä BD eli bondage ja discipline, DS eli dominance ja submission, sekä SM eli sadismi ja masokismi. BDSMstä ja muista fetisseistä voidaan käyttää myös yleisnimitystä kinky, jolla viitataan yleisesti kaikkeen ”perinteisestä” poikkeavaan. Olen myös kuullut termin kinkyseksuaalisuus, mutta en tiedä kuinka yleisesti sitä käytetään.

BDSM on kattotermi, jonka alle lukeutuu monia seksuaalisuuden ilmentämistapoja. Eikä kaikkeen liity se kipu. Eikä kaikkiin liity esimerkiksi orgasmi tai yhdyntä. BDSM voi olla pelkästään erilaisten aistikokemusten tuottamista ja niiden vastaanottamista. Aistillisuus on osa BDSMn ydintä. Nautintoa haetaan kokonaisvaltaisesti eri aisteja käyttäen. Esimerkiksi silmien sitomiseen liittyy monesti se tausta, että kun yksi aisti poistetaan käytöstä, muut voimistuvat. BDSM voi olla kevyttä hellää kutittelua tai sitten sieltä rajummasta päästä. Ihan riippuen siitä, mitä osapuolet ovat sopineet.

Minulle BDSM on omien rajojen kokeilemista, oman seksuaalisuuden tutkimista ja sellaista intiimiyttä, mitä ei oikein muissa tilanteissa löydy. Sitä, kun alistuu toiselle luottaen täysin. Ja se on vain osa mun seksuaalisuutta.

Kuten kaikessa seksissä, myös BDSMssä äärimmäisen tärkeää on suostumus ja vapaaetoisuus. Yleensä ennen näitä leikkejä käydään seikkaperäinen keskustelu siitä, että mitä session aikana tehdään ja sovitaan turvasanoista. Vaikka saattaa vaikuttaa, että dominoiva osapuoli käyttää alistuvaa osapuolta kylmästi hyväksi, kyse ei ole siitä. Molemmat osapuolet ovat ennen sessiota puhuneet rajoista ja siitä, mitä dominoiva osapuoli SAA tehdä. Alistuja voi päättää leikin koska tahansa sanomalla turvasanan. Ilman suostumusta ei ole kysymys BDSM:stä, vaan väkivallasta.

Sadomasokismisen seksin kirjo - BMH - Big mamas home by Jenni

After care

After care on mielestäni ehkä yksi BDSMän tärkeimmistä vaiheista. Kokemukset voivat olla todella voimallisia ja aiheuttaa myös tunnekuohuja. Vahvojen kokemusten jälkeen on hyvä rauhoittua yhdessä. Toista ei jätetä vain selviämään yksin tunteidensa kanssa, vaan ne käsitellään yhdessä. Tähän kannattaa käyttää ihan rauhassa aikaa.

Kun BDSM kiinnostaa - BMH - Big mamas home by Jenni

On olemassa hyviä ja huonoja BDSM-kokemuksia. Itse olen kokenut molemmat. Huono kokemus voi säikäyttää pahasti ja aiheuttaa myös pahoja traumoja. Ja näitä huonon kokemuksen antajia, jotka eivät ymmärrä BDSM:ään liittyvää suostumusta, luottamusta ja turvallisuutta ja jättävät after caren kokonaan hoitamatta. Nämä tyypit ovat myös niitä, jotka eivät tiedä oikeanlaisesta BDSMstä mitään, vaan haluavat vaan tyydyttää omia fetissejään. Kannattaa siis olla tarkkana kenen kanssa näihin leikkeihin lähtee.

Hyvän kumppanin kanssa, kun pelisäännöt ovat selvillä, BDSM kokemus voi olla tajunnaräjäyttävä.

BDSM maailma on kiehtova ja uskon, että jokainen voi löytää itselleen sopivan tavan toteuttaa itseään. Vaikka asiaan ei täysin vihkiytyisikään, näistä elementeistä voi saada lisämaustetta myös siihen perinteiseen parisuhdeseksiin.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Eka kerta

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille

Penetraatiokeskeisyys

Itsetyydytyksen kieltäminen kumppanilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *