Hae
Big mamas home

Viikon parahaat 37/21

Viikon paras - Kana-nuudeli wokki - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras ruoka on ihana ja vaivaton, kana-nuudeliwokki. Tämä on todella helppo tehdä ja paranee vain jääkaapissa. Ainekset ovat kanankoivet, Tuoreksien lehtikaaliwokki kasvisseos ja ihan perinteiset kananuudelit. Laitoin kanat uuniin tunniksi. Paistoin kasvikset öljyssä ja keitin nuudelit omissa mausteissaan. Kaadoin pienen määrän keitinvettä kasvisten sekaan. Loput vedet kaadoin pois ja lisäsin nuudelit kasvisten sekaan. Lopuksi revin kypsistä kanankoivista lihan nuudeli-kasvissotkun sekaan. Maustoin wokin lautaselle vielä soijalla ja sweetchili-kastikkeella. Aivan täydellistä. Tämä upposi myös pienempään tyttöön. Tosin ilman chiliä ja soijaa. Lehtikaalin palat jäivät kyllä lautaselle, mutta kaikkea ei voi saada.

Viikon paras - Mustavalkoiset tulitikut - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras esteettisin hankinta on mustavalkoiset tulitikut. Näiden ostossa mentiin kyllä täysin estetiikka edellä. Nämä ovat todella kauniit, jos niin voi sanoa tulitikuista. Rasia on myös tosi nätti. Löysin kyseiset tikut Kampin K-Marketista ja hintaa näillä oli euron verran. Joten tällä kertaa estetiikka ei käynyt edes lompakon päälle.

Viikon paras - Second hand käsilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras kirppislöytö on vaaleanpunainen olkalaukkuni. Löysin kyseisen söpön laukun Zadaata selatessani. Hintaa sillä oli alle kymppi ja kuvien perusteella laukku vaikutti olevan todella hyvässä kunnossa, joten päätin tilata sen. Ehdotonta plussaa kolmesta tilavasta taskusta, johon kaikki tavarat hyvään järjestykseen. Kaikella on paikkansa ja kaikki löytyy tarvittaessa helposti. Käsilaukut yhdellä isolla taskulla nielevät yleensä kaiken niin, että tavaroiden, kuten avainten, etsiminen menee monesti penkomiseksi.

Viikon paras - Essie Sugar daddy - BMH - Big mamas home by Jenni

 Viikon ihanin kynsilakka on Essien Sugar daddy. En kiellä etteikö nimi saisi minut pitämään lakasta entistä enemmän, mutta sävy on aivan täydellinen hento vaaleanpunainen. Kynnen omat sävyerot paistavat lakan läpi, mutta lakalla kynteen saa ihanan vaaleanpunaisen sävyn. Essien lakat ovat edelleen vahvasti ykkössuosikkejani ja käytän niitä säännöllisesti. Katria ei kuulemma yllättänyt, että minulla on tämän nimistä kynsilakkaa…

Millaisia viikon parhaita paloja teiltä löytyy?

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viikon parhaat 35/21

Viikon parhaat 33/21

Viikon parhaat: Siivous edition

Viikon parhaat 28/21

2 kommenttia

  1. Luana kirjoitti:

    Ihan mielenkiinnosta kysyn, mikä sua kynsilakan nimessä viehättää? Itseäni lähinnä kammottaa 😀

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Meillä on ystäväporukassa sisäpiirin vitsi siitä, että tässä pitäisi yksinhuoltajana etsiä itselle oma sugar daddy. Eikä tuossa sokerideittailukulttuurissa pitäisi olla mitään ihmeellistä. Se on yksi deittailun muoto, joka yleensä tyydyttää molempia osapuolia ja siinä molemmat ovat yhtä lailla mukana. Siinä ei pitäisi olla mitään kammottavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.