Hae
Big mamas home

Huh hellettä!

Ei vitsi mitkä ilmat on ollut tässä elokuussa! Ihan uskomatonta. Tavallaan on ihanaa, että on niin lämmin edelleen. Aamut lapsiperheissä ovat sitä helpompia, mitä vähemmän on puettavaa. Mutta vastavuoroisesti, koko ajan on hiki. Niin hiki, että vaatteet kinnaa päälle pukiessa tai riisuessa. Eihän siinä, minä en ole ihan vielä valmis syksyyn muutenkaan, joten lähtökohtaisesti nautin lämmöstä. Tämä kesän loppu on vaatinut minulla vähän sulattelemista. Ahdistuneisuushäiriöni on oireillut rankasta, mikä on vaikeuttanut tilannetta. Päädyin sitä myötä varaamaan ajan lääkärillekin, kun arki ei jatkuvan, voimakkaan ahdistuneisuuden vuoksi meinannut sujua.

Huh hellettä! - BMH - Big mamas home by Jenni Haalariasu - BMH - Big mamas home by Jenni

Haalari / H&M

Body / H&M

Korvakorut / VIRO

Laukku / LINDEX

Kengät / SECONDHAND

Huh hellettä! - BMH - Big mamas home by Jenni Huh hellettä! - BMH - Big mamas home by Jenni

Haalari

Nämä Katrin ottamat kuvat ovat ihania! Tosi onnistuneita ja näytän omasta mielestäni näissä todella kauniilta. Kasvoilla on kerrankin hehkua, joka ei johdu hiesta niin kuin viime päivinä.

Haalari on muistaakseni kesältä 2019. Hurahdin silloin ensimmäistä kertaa haalareihin. Ne ovat kivoja, vaikkakin vessassa käynti on yksi iso show aina. Näissä kuvissa puin haalarin alle mustan bodyn, joka näkyy paremmin tässä postauksessa. Yhdistelmä on aika kiva. Tässä haalarissa tuppaa olemaan se vika, että kaula-aukko näyttää yleensä vähän liikaa. Varsinkin kun omat rintani eivät ole pienimmästä päästä ja ne ovat aina tyrkyllä. Joten suosin mielelläni tämän kaverina jonkinlaista aluspaitaa.

Haalariasu - BMH - Big mamas home by Jenni Huh hellettä! - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakoruina minulla on omat virontuliaiseni, jotka ovat ehdottoman söpöt. Ne tuntuvat olevan myös lasten mieleen. Heidän mielestään ne ovat edelleen tosi hauskat.

Nämä kuvat on otettu päivä tai pari meidän Tallinnanmatkan jälkeen ja jotenkin tuntuu, että onni näkyy näissä naamasta.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kukkamekko kesäillassa

Takaisin kouluun!

Kauluspaita ja shortsit

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi

 

Haalariasu - BMH - Big mamas home by Jenni Korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *