Hae
Big mamas home

Lapsimessut 2022

*MESSULIPUT SAATU

 

Huh huh, mikä päivä. Olen ollut liikkeellä aamusta iltaan ja voin sanoa olevani aivan totaallisen poikki. Heräsin 6:30 aamulla, pakkasin lapset, reput ja oman kassin ja lähdin liikkeelle. Vein lapset päiväkotiin ja matkasin Erikan luokse, sillä olimme sopineet menevämme yhdessä lapsimessuille. Laittauduttiin aamulla rauhassa ja juoruttiin, kun haltiakummilapseni nukkui päiväuniaan. Tämä oli ihan loistava aloitus lapsimessuille. Lupasin kirjoitella teille vähän messuista. Hirveästi en ehtinyt kuvaamaan, kun piti viihdyttää vauvaa.

lapsimessut

Lapsimessut on järjestetty viimeksi vuonna 2019, eli kaksi vuotta sitten. On ihan mahtavaa, että messut saatiin järjestettyä taas. Ne ovat todella tärkeä myyntitapahtuma monelle kotimaiselle yritykselle. Messut ei olleet ihan niin isot, kuin kaksi vuotta sitten, mutta tekemistä ja nähtävää riitti siitä huolimatta.

Lapsimessut 2022 - BMH - Big mamas home by Jenni

Lapsimessut jatkuvat viikonlopun yli, seli sunnuntai on viimeinen messupäivä. Joka päivälle on jotain omaa ohjelmaansa. Me nähtiin muun muassa satueläinten kulkue, jossa oli muun muassa Pipsa Possu. Lisäksi, koska kyseessä on lapsiperheiden tapahtuma, niin esimerkiksi vaipanvaihto ja imetyspaikkoihin on satsattu huolella, joten vauvankin kanssa saattoi olla paikalla aika huoletta.

Kierrettiin messut läpi yhdessä. Minä en ostanut mitään, koska omilla lapsillani on vaatteiden suhteen niin oma tahto ja maku, että jos ostan jotain omin päin, se jää kyllä käyttämättä. Varsinkin nuorimmaiseni kanssa, joka ei tasan tarkkaan pue mitään, mikä ei miellytä häntä.

Oli myös todella kiva nähdä kaikkia tuttuja livenä. Monia sellaisia, joiden kanssa on jutellut vain Instagramissa. Messut tuppaavat olemaan niitä paikkoja, joissa näkee kollegoita, mikä on osa niiden viehätystä.

Oli todella kiva käydä messuilla, mutta huomasin, että en saanut niistä ihan niin paljon, kuin silloin kun omat lapset olivat pienempiä. Aika paljon seillä näkyi kaikkia vauvajuttuja, jotka eivät ole vielä itselle ajankohtaisia. Toki se voi olla, että kyse oli enemmän tästä vuodesta, kun messut olivat pienemmät kuin aiempina vuosina.

Oli kuitenkin kivaa viettää aikaa parhaan ystäväni kanssa, nähdä ihmisiä ja ennen kaikkea käydä oikeasti messuilla!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vappu suunnitelmia

Opiskelu ja ahdistuneisuushäiriö

Vähän erilaiset farkut

Onko aktiivisesti deittaileva automaattisesti epätoivoinen

Parisuhteen kolmen kuukauden kriisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *