Hae
Big mamas home

Tämän vuoden suosituimmat jutut

Koska vuotta on kohta kulunut puolet, tutkin hieman blogini lukuja. Osittain omasta mielenkiinnostani, osittain jotta voisin oppia niistä jotain. Seuraan lukuja aina myös viikko tasolla, mutta tällainen laajempi tarkastelu on mieltä avartavaa. Tiedän suurin piirtein, mitkä jutut vetävät edelleen katseluita yleisesti. Mutta tasaisesti löytyy niitä yllättäjiä, joista te innostutte ihan käsittämättömän paljon. Niitä on oikeastaan mahdotonta ennustaa, vaikka välillä olisikin joku pieni ennalta oletus. 
Ajattelin hieman jakaa tutkimukseni tuloksia teidän kanssanne ja kertoa mitkä ovat tähän mennessä tämän vuoden kuusi luetuinta postausta. 

Fysioterapeutin tarkastuksessa – Huoli lapsen kehityksestä 
Tämä oli kirkkaasti luetuin postaus. Kirjoitin siitä, miten kävimme esikoisemme kanssa fysioterapeutilla, kun kolmevuotis tarkastuksessa oli ilmennyt kevyttä huolen aihetta. Meillä on Suomessa ensiluokkainen terveydenhuolto ja olen tyttöjen kohdalla päättänyt ottaa siitä irti kaiken, minkä saan. 
Hyvä perusmekko Nansolta 
Minua ei yllätä, että asupostaus on suosituimpien joukossa. Pukeutumiseen liittyvät jutut keräävät aina hyvin katseluita. Tässä postauksessa esittelen second handina löytämäni Nanson mekon ja kerron etsiväni merkkivaatteita lähinnä käytettynä. 

Kuka jää kotiin sairaan lapsen kanssa? 
Tämä postaus kumpusi omasta turhautumisestani, kun mietin miten hoitaa lasten sairaslomat. Meidän lapset olivat talvella kipeinä useampaan kertaan ja välillä tuntui ettei minua juuri näkynyt töissä. Te keskustelitte tästä ahkerasti kanssani, mistä olen todella kiitollinen. 

10x asua viime vuodelta 
Kokosin vuoden alussa edellisen vuoden suosikkiasut samaan postaukseen. Esittelin 10 erilaista asua ja ilmeisesti tekin olette saaneet inspiraatiota tästä, sillä olette selkeästi lukeneet sitä. Lupaan tehdä ensi vuoden alussa samanlaisen koosteen. 

Second hand-löytö Saksasta & tekonahkapöksyt
Tämä on melko tuore asupostaus, jossa esittelen Saksasta matkanneen second hand-neuleen. Sen lisäksi puhuin liian istuvista housuistani ja olin onnellinen, että asustani puolet oli second handia. 

Kirjahyllyprojekti & olohuoneen muutos 
Alkuvuoden isoin muutos kotona oli ehdottomasti kirjahyllyprojekti. Meidän olohuone näyttää viimein meidän olohuoneelta. Tästä tosin seurasi somessa keskustelu siitä, voiko Ikean hyllyn kokoamista kutsua projektiksi. 
Tässä näkee kyllä hyvin blogini kolme kantavaa teemaa, jotka ovat perhe-elämä, asut ja sisustus. Jatkamme siis samaa rataa tulevaisuudessakin.
Näiden lisäksi teitä kiinnosti myös postaukset; Mitä minulle kuuluu oikeasti, Sisustushepulit – Olohuoneen muutoksista ja Päivä meidän kanssa

6 kommenttia

 1. Helmi kirjoitti:

  Blogisi on todella hyvä! Mainiolta kuulostaa, että jatkat samalla linjalla:)

 2. Helmi kirjoitti:

  Postaustoiveena olisi vielä; päivä meidän kanssa uudelleen, muuten blogissa on sopivasti mielenkiintoisia juttuja!

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Helmi. Todella kiva kuulla, että tykkäät.

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Helmi. Toteutan tämän toiveen mahdollisimman pian.

 5. Nimetön kirjoitti:

  Niin kiva blogi. Aito ja elämänmakuinen. Kivaa kesänodotusta. T.Anu

 6. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Voi kiitos Anu. Ihanaa, että pidät. Samoin teille hyvää kesänodotusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.