Hae
Big mamas home

En ole koskaan…

SV: Seksi /

 

Pelattiin tässä taannoin ystäväporukalla En ole koskaan-peliä. Siis sitä, missä kerrotaan väite ”en ole koskaan…” ja ne ihmiset joutuvat ottamaan huikan, jotka ovat tehneet tämän. Jos väite on ”en ole koskaan käynyt suihkussa” niin kaikki, jotka ovat käyneet suihkussa, ottavat huikan juomastaan. Meidän kysymykset tulivat valmiina sovelluksessa ja mukana oli peruskysymysten lisäksi myös seksi aiheisia kysymyksiä. Noin 99 % seksi kysymyksissä, minä otin huikkaa. Ja kysymykset, jolloin en joutunut ottamaan huikkaa olivat ”en ole koskaan suunnitellut kolmen kimppaa, joka ei ole toteutunut”-tyylisiä. Minun suunnittelemani kimppajutut ovat nimittäin toteutuneet.

Tämä herätti pientä keskustelua. Ensinnäkin, onko mitään mitä minä en ole kokeillut (on) ja että onko joku muu jäänyt elämässään kenties jostain paitsi, kun ei ole kokenut asioita yhtä laajasti.

Pixabay.fi - BMH - Big mamas home by Jenni

Seksuaalisesti avoin ja kokeilunhaluinen

Minä olen aina ollut seksuaalisesti hyvin avoin ihminen. Tulin kaapista ensimmäisen kerran kolmetoista vuotiaani, mistä minua tosin kiusattiin. Etsin nuorena itse tietoa seksistä ja seksuaalisuudesta ja olen ollut melko kokeilunhaluinen ja tuonut sen ilmi. Sitä kautta olen myös päässyt kokeilemaan yhtä sun toista. Voisin sanoa, että mitään todellisia hard core juttuja en ole kokeillut, mutta lähes kaiken muun kyllä. Olen ollut myös onnekas, että mitään pahempaa ei ole sattunut, sillä osa kokeiluista on tapahtunut nuorena ja ajattelamattomana. Vanhempiani olisi todennäköisesti hirvittänyt, jos he olisivat tietäneet kaiken nuoruuden seikkailuistani.

Pixabay.fi - BMH - Big mamas home by Jenni

Voiko parisuhteessa edelleen kokeilla?

Kaikessa tässä kokeilussa on ollut se hyöty, että olen löytänyt omat rajani ja ne jutut, joista itse tykkään. Toki myös se, että ei halua kokeilla asioita yhtä laajasti kertoo siitä, missä ne rajat kulkevat. Minun ei kuitenkaan tarvitse miettiä onko kolmen kimppa minun juttuni. Se ei itseasiassa ole. Tykkään kahdenkeskeisestä seksistä. Mutta jos kumppanini haluaisi kokeilla kimppajuttuja, niin itse olisin valmis sen hänelle sallimaan. Kuten monet muutkin jutut.

Itse koen niin, että parisuhteessa pitäisi pystyä puhumaan myös tällaisista toiveista ja siitä, mitä kaikkea olisi mahdollisuus toteuttaa ja kokeilla. Samaan aikaan voidaan miettiä, ovatko nämä fantasioita vai asioita, jotka ovat ihan välttämättömiä saada kokeilla. Kokeillaanko niitä yhdessä vai jonkun kanssa. Eräs entinen partnerini selitti tämän puolen hyvin. Hänellä oli asioita, joita hän haluaisi kokeilla ja joihinkin minä en ole sopiva partneri. Minä en esimerkiksi voi tuosta noin vaan muuttua mieheksi. Ja minusta tuollaisessa tilanteessa tärkeintä on se, että ollaan samalla viivalla ja että yhteiset pelisäännöt ovat selvillä molemmilla.

Minä olen puhunut tästä kaikesta jo suhteeni alussa ja meillä on hyvin selvät sävelet näistä asioista. Toistaiseksi meillä riittää vielä paljon koettavaa ja kokeiltavaa ihan kaksin. <3

Pixabay.fi - BMH - Big mamas home by Jenni

Minä en kuitenkaan ole oikea ihminen vastaamaan siihen, että onko joku jäänyt jostain paitsi, kun ei ole kokeillut asioita yhtä laajasti kuin minä. Jokainen tietää varmasti itse, kokeeko jääneensä jostain paitsi. Jos kokee, niin sitten kannattaa ehkä miettiä mitä se on ja mitä asian eteen pitäisi tehdä. Jos on parisuhteessa, kannattaa asiasta puhua myös kumppanin kanssa. Avoin keskustelu on parisuhteessa aina kaiken perusta. Myös tällaisissa asioissa. Kumppanille pitää pystyä puhumaan tällaisesta, varsinkin jos se vaivaa.

Olisi kiva kuulla, mitä ajatuksia tämä kirjoitus teissä herätti?

-Jenni

 

KUVAT: Pixabay.com

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kun BDSM kiinnostaa

Eka kerta

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille?

Jos ”haluan panna sua” ei toimi, niin mikä toimii?

Penetraatiokeskeisyys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.