Hae
Big mamas home

Pehmoisia uutuuksia Nansolta

TUOTTEET SAATU PR-LAHJANA*

Sain hetki sitten Nansolta kokeiltavaksi ihania uutuuksia. Nanso on ollut vuosia yksi suosikki merkeistäni, mutta pakko myöntää että yhteistyön myötä nämä tunteet ovat ainoastaan syventyneet. Nansolta voi löytää vaatteita ihan joka tyyliin sopien, mikä on tosi upeaa. Lisäksi kokohaitaria riittää jopa 3XL:ään asti. Nanso pyrkii myös vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen tuotannossaan, jota arvostan isosti. Näin ollen esittelen mielelläni heidän uutuuksiaan myös teille.

Uutuudet

Asia, jonka olen oppinut tässä hyvin nopeasti on hyvän ja huonon neuleen ero. Nanson neuleet ovat ehdottomasti ensiksi mainitussa ryhmässä. Ne ovat olleet lämpimiä ja laadukkaita. Ja olen todennut, että otan paljon mieluummin vaatekaappiini muutaman näitä hyviä neuleita, kuin kymmenen huonoa. Yllä olevissa kuvissa päälläni näkyy kaunis, beige Nummi neuletakki. Neule on villa-alpalla-polyamidi sekoitetta. Neuleessa luonnonmateriaalia on yli sen 50 %. Polyamidi tuo neuleeseen elastisuutta ja kimmoisuutta. Neule on ollut minulla ahkerassa käytössä ja se on tuntunut hyvältä päällä. Lämpimältä, mutta ei hiostavalta. Tästä on tullut syystyylini kulmakivi. Minulla on neuletakista koko XL.

Toinen, ihana pehmeä uutuus on tämä Villis-neulemekko. Minusta on tullut ehdottomasti mekkoihminen ja neulemekot ovat talven pelastus. Tämä unelmapehmeä neulemekko on puuvillan ja merinovillan sekoitusta. Se on ohut, mutta silti lämmin. Väri on kaunis vaalea beige, mikä sopii yhteen monen vaatteen kanssa. Tämä on sellainen mekko, joka sopii niin kotona hengailuun tai kaupungilla käyntiin. Siis aivan ihana, monikäyttöinen mekko. Minulla on tästä koko XL.

Lehti-trikoomekko oli rakkautta ensisilmäyksellä. Malli, solmu yksityiskohta ja itse printti kolahtivat isosti.

Tämä Lehti mekko on aivan ihana. Ainoa miinus tällä hetkellä on se, että se ei oikein sovellu imettämiseen. Mutta en imetä kuitenkaan ikuisesti, joten en malta odottaa sitä, että tämä mekko pääsee kunnolla käyttöön. Ajattelin pukea tämän jo nyt I love me-messuille, jonne menen itsekseni. Kangas tuntuu miellyttävältä päällä ja mekon malli on oikeasti kiva. Tämä on myös monikäyttöinen mekko, sillä tämä toimii niin arjessa, kuin juhlassakin oikein asustamalla. Voisin oikeastaan tehdä tästä postauksen, jossa näytän miten asustaisin tämän. Minulla on mekosta koko XXL.

Mikä näistä oli sinun suosikkisi?

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Rennosti kaupungilla

4 tämän hetken kysytyintä kysymystä Instagramissa

Vihdoin sini-valkoinen kauluspaita

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *