Hae
Big mamas home

Pienten kesätyyli

Koska elokuu on kesäkuukausi, vielä ei ole liian myöhäistä puhua meidän tyttöjen kesätyylistä. Palataan siihen syysvaatekaappiin ja naulakossa odottaviin kurahaalareihin ensi kuussa. Jotain ensimakua annoin jo kirjoittaessani Pomp de Luxin vaatteista.

 

 

Minusta tämä kesä oli aivan täydellinen. Lämpötila on suurimmaksi osaksi ihanteellinen. Lukuun ottamatta suht lyhyttä pätkää viime kuussa kun lämpöasteet kipusivat lähemmäs kolmeenkymmeneen. Valtaosan päivästä tarkeni ihan vain kevyellä ylä- ja alaosalla. Keskellä kesää havahduttiin muuten yhteen kesämekkokriisiin, kun en ollut varannut isosiskoa varten yhtään kunnollista kesämekkoa. Onneksi siinä vaiheessa alet rullasivat jo täyttä päätä ja löysin useamman yksilön hyvällä alennuksella.

 

 

 

 

Minusta lasten pukeminen on aivan ihanaa. Erityisesti kesällä, kun vaatteita ei tarvitse piilottaa haalareiden alle. Myös nyt, kun esikoinen osoittaa selkeää omaa tahtoa tyylinsä suhteen. Meidän kummatkin tytöt ovat hyvin vahvatahtoisia (kuten vanhempansakin) ja olemme isomman kanssa monessa asiassa eri mieltä. Vaateostoksilla on käyty monen monituiset keskustelut siitä, mikä hänen mielestään on hyvää ja mikä minun mielestäni. Löytyy meiltä myös yhteisiä suosikkeja. Haluan antaa myös hänen mielipiteellensä tilaa ja mahdollisuuden kehittyä.
Muun muassa tämän vuoksi, meillä on juuri nyt yhtä, jos toistakin leopardi-kuosilla, joka ei ole ihan se äidin lemppari. E sen sijaan rakastaa leoa, sekä vaaleanpunaista väriä ja paljetteja. Parasta on tietysti, jos kaikki tämä saadaan yhdistettyä.
Kuopuksen vaatevalinnat ovat edelleen minun käsissäni.

 

 

 

Kuten sanottu, pukeutuminen on ollut aika yksinkertaista; t-paitoja, legginssejä, shortseja, hameita ja kesämekkoja. Kesän käytetyimmät kengät ovat olleet kevyet lenkkarit, joilla on hyvä kiipeillä ja juosta. Sen lisäksi ostin tytöille myös sandaalit. Kummallakin on ollut lippalakkien lisäksi kevyet hellehatut. Maailman suloisimmat uimapuvut ovat Newbien ihanasta kesämallistosta. Kesän kuoseissa on muutenkin näkynyt Newbien kukkia ja Eifel-torneja. Niiden lisäksi myös rakastamaani pilkkua ja raitaa. Ja sitä leopardia.
Päiväkodissa kesällä toimi kaikkein parhaiten legginssit, t-paita ja lippalakki. Hoitoreppuun pakkasin näiden kaveriksi lapsille sopivan aurinkorasvan Acolta.
Kuten sanottu, pian saamme miettiä jo syyspukeutumista. Vielä aion kuitenkin nauttia kesästä, mutta jos sinua kiinnostaa lukea jo syksyisemmästä tyylistä, vilkaise viime vuonna kirjoittamani postaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.