Hae
Big mamas home

Juhannusviikon parhaat

Big mamas home by Jenni S. Juhannusviikon parhaat - Lapsivapaa viikkoViikon paras tekeminen…

Haahuilin alkuviikosta pitkin Helsinkiä, ilman mitään päämäärää tai aikarajaa ja se oli aivan ihanaa. En muista, milloin olisin viimeksi vain kävellyt ympäriinsä ja nauttinut kesästä, sekä auringosta. Helsinki on varsinkin näin kesäisin niin kaunis. Olen todella onnekas, kun saan asua täällä. Rakastan keskustaa, mutta myös omaa asuinaluettani. Olen todella kiitollinen tästä.

Big mamas home by Jenni S. Juhannusviikon parhaat - Lapsivapaa viikko

Viikon parhaat sarjat…

Parhaat sarjat ovat olleet melko synkkiä, mutta mukaansa tempaavia. Olen katsonut tällä viikolla Netflixin oman lyhytsarjan Quicksand – Suurin kaikista. Sarja perustuu ruotsalaiseen romaaniin ja siinä seurataan tapahtumia ennen ja jälkeen kouluammunta tapauksen. Ei tosiaan kaikkein herkkähermoisemmille. Toinen sarja, jota olen katsonut on 13 reason why, joka ei ole yhtään sen positiivissävytteisempi. Sarja pyörii vahvasti nuoren tytön itsemurhan ympärillä. Molemmat sarjat ovat todella hyviä, mutta jos kyseiset aiheet ahdistavat, niin niitä ei ehkä kannata katsoa.

Big mamas home by Jenni S. Juhannusviikon parhaat - Lapsivapaa viikko

Viikon paras elokuva…

Suomalainen Kuutamolla, joka on minun henkilökohtainen kesäelokuvani. Jotkut sanovat, että paras suomalainen kesäelokuva on Levottomat, mutta minä olen vahvasti eri mieltä. Se on Kuutamolla ja se minun on pakko katsoa kerran kesässä. Tällä kertaa katsoin sen erään iltavuoron jälkeen, lattialla istuen ja mansikkapirtelöä juoden. Täydellisin hetki pitkään, pitkään aikaan. Elokuva alkaa olla vanha, mutta se on samaan aikaan tosi ajaton. Ajattelin lomalla lukea kyseisen kirjan uudelleen, kun sekin löytyy minulta.

Big mamas home by Jenni S. Juhannusviikon parhaat - Lapsivapaa viikko

Viikon paras ruoka…

Matkalla juhannuksen vietosta kotiin, googlasin bussissa pastasalaattien reseptejä. Mieleni teki mieli jotain helppoa ja hyvää. Löysinkin ihanan pastasaalaatin, johon tuli pastan lisäksi tomaattia, basilikaa, kevätsipulia, kanaa ja halloumia, sekä oliiviöljyä ja sitruunaa. Ostin ainekset matkalla kotiin ja sovelsin reseptiä hieman ja siitä tuli todella hyvää. Jaan reseptin lähiaikoina myös teille.

Big mamas home by Jenni S. Juhannusviikon parhaat - Lapsivapaa viikko

Viikon paras helpotus…

Tämä oli puolestaan kolmannen iltavuoron jälkeen päätös kävellä läheiseen Mäkkäriin ja ostaa iltaruoka sieltä. En ole käynyt kovin montaa kertaa kyseisessä laitoksessa eron jälkeen, mistä annan itselleni kyllä täydet pisteet. Mutta nyt oli ihanaa hemmotella itseä.

Big mamas home by Jenni S. Juhannusviikon parhaat - Lapsivapaa viikko

Viikon paras läppä…

Kun kollegan kanssa naurettiin vedet silmissä ja laskeskeltiin, kuinka aikaisin töistä kehtaa lähteä ja kuinka nopeasti pitää juosta, että ehtii kauppaan siideriosastolle ja kassalle ennen alkoholin myynnin lopettamista. Meillä on suurinpiirtein yhtä vanhat lapset ja kumpikin äiti lapsivapaalla itsekseen, niin revittiin huumoria tästä enemmänkin. Hyvät kollegat ja yhteiset naurunaiheet ovat kyllä meidän työpaikalla ihan parasta.

Big mamas home by Jenni S. Juhannusviikon parhaat - Lapsivapaa viikko

Viikon paras kuvausretki…

Lähdin jossain kohtaa viikkoa rannalle kuvaamaan kahdeksan jälkeen illalla. Halusin hyödyntää mielettömän kauniin ilta-auringon ja onnistuinkin siinä tosi kivasti. Kuvaamisen lisäksi vain istuin rannalla ja nautin hiljaisuudesta. Siinä tuli ajateltua, että kyllä tämä kaikki kääntyy vielä hyväksi ja elämä helpottaa.

Big mamas home by Jenni S. Juhannusviikon parhaat - Lapsivapaa viikko

Toivottavasti teidän juhannuksenne on ollut ihana ja hyvä. Omani oli sitä. Tein pääsääntöisesti töitä koko juhannuksen. Mutta ehdin kuitenkin nauraa paljon, nautti auringosta, syödä hyvin ja juhannuspäivänä aamukahviseuranani oli yksi lisko. Hrr… Kun kysyin, miksi lisko tuijottaa minua, sen omistaja vastasi sillä olevan nälkä. En oikein innostunut siitä, että se kyyläili siinä minua sillä silmällä.

En kokenut olleeni juhannuksena yksin tai yksinäinen, vaikka vietinkin suurimman osan ajasta itsekseni. Minulla on aivan mahtavat työkaverit ja olen muutenkin onnistunut löytämään ympärilleni ihania ihmisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.