Hae
Big mamas home

Perjantain parhaat teemailta

Vähän aikaa takaperin meillä oli ystäväni Heidin kanssa perjantain parhaat teemailta. Pidämme kumpikin valtavasti Noorien Perjantain parhaat-podcastista ja syksyllä saimme päähämme viettää siihen sopivaa teemailtaa. Perheen ja minun vuorotyöni vuoksi, yhteisen illan löytäminen oli hieman haastavaa. Halusimme viettää iltaa kaksin, ilman lapsia tällä kertaa, vaikka olemme kokoontuneet yhteen myös lasten kanssa. Lisäksi illan pitäisi olla ehdottomasti perjantai-ilta, jolloin saisimme kuunnella jakson tuoreeltaan. 
Big mamas home by Jenni S. Perjantain parhaat teemailta

Big mamas home by Jenni S. Perjantain parhaat teemailta
Vietimme iltaa Heidin kauniissa kodissa. Ihailen kovasti hänen vaaleaa, sisustustyyliään. Voisin muutamia juttuja hänen kotoaan kuvitella helposti myös meille. 
Kun sopiva ilta löytyi aloimme miettiä teemaan sopivaa ruokaa. Kriteerinä oli, että ruoka olisi mainittu Perjantain parhaissa. Tietysti. Päädyimme nopeasti Noora H:n versioon kukka- ja parsakaaliwingseistä. Eli wingsejä teriyaki tofun ja muiden aasialaisten lisukkeiden kanssa. Kukkakaaliwingsit menevät minun osaltani ehdottomasti jatkoon. Ne olivat todella hehkutuksen arvoisia ja meidän lapset pääsevät pian myös koekaniineiksi. Pitää vain keksiä, miten syötän heille wingsit. Jälkiruuaksi oli niin ikään podcastissa suositeltua Kolmen kaverin piparijäätelöä. 
Big mamas home by Jenni S. Perjantain parhaat teemailta

Big mamas home by Jenni S. Perjantain parhaat teemailta

Big mamas home by Jenni S. Perjantain parhaat teemailta

Heidi oli kattanut pöydän todella kivasti, kun tulin. Yksinkertaisesti mutta kivasti. Sain tästä inspiraatiota myös omiin kattauksiin. (Olen surkea kattamaan pöytää oikeasti kivasti.) 
Big mamas home by Jenni S. Perjantain parhaat teemailta

Big mamas home by Jenni S. Perjantain parhaat teemailta

Big mamas home by Jenni S. Perjantain parhaat teemailta
Syömisen jälkeen siirryimme sohvalle nauttimaan viinistä ja podcastista. Toki illasta julkaistiin vielä useampi otos someen. 
Ruuan jälkeen kuuntelimme uusimman jakson tietysti. Saatoimme vilkaista välillä myös jalkapalloa. Silloin pelattiin se the peli, joska kumpikaan ei tajunnut hölkäsen pöläystä. Jouduin huomauttamaan Heidille useampaan kertaan, hänen kysyessään jotain; ”Väärä laji. Kysy jääkiekosta mieluummin.” 
Omasta puolestani olisin voinut jatkaa juttua pidempäänkin, mutta jossain vaiheessa täytyi lähteä kotiin. Kokoontuminen meidän suosikki podimme äärelle oli oikeasti todella hauska idea. Iltaan mahtui hyvin syömistä, podcast ja aikaa jäi reilusti myös maailman parantamiselle keskustellen. Heidi, tiedän, että luet blogiani. Meidän täytyy toteuttaa vielä se aikuisten yökylä vielä joku kerta. 
xx
Jenni S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.