Hae
Big mamas home

Minulla on viimein sänky

Tähän alkuun varoitus; Ne, jotka eivät jaksa kuulla enää sanaakaan minun uudesta sängystäni, skipatkaa suosiolla tämä postaus. Tämä ehkä eniten sille työkaverilleni, jolla tuli mitta täyteen minun sänkyhehkutuksiani ja joka sitten kehotti minua tunkemaan kyseisen mööpelin sinne, minne päivä ei paista. Anteeksi, jos puheenaihevalikkoni on ollut viime aikoina suppeahko.

Mutta kaikille muille, minulla on uusi sänky ja se on ihana.

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Olen siis eron jälkeen nukkunut olohuoneessa meidän vuodesohvalla. Ja näin jälkiviisaana, kyllä kannatti aikanaan satsata kunnon vuodesohvaan. Se on ollut tänä aikana todellinen pelastus. Jo sen vuoksi, että minulla ei ole ollut kiire uuden sängyn hankkimisessa. Sillä ensinnäkin halusin ostaa sen velattomasti ja toisekseen, olen viettänyt lukuisia pitkiä iltoja googlaten sänkyjä ja patjaa yrittäessäni ottaa niistä jonkinlaista tolkkua.

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Loputtoman googlaamisen jälkeen päädyin Ikean Slattum sängynrunkoon. Ja rakastan sitä. Rakastan sen moderninkalssista ilmettä, väriä ja kaikkea. Yksi sängyn valintakriteereistä oli se, että sängyssä olisi sängynpääty. Ja tämän moderni, perlkistetty pääty puhutteli erityisen paljon. Patjat ostin sänkyyn myös Ikeasta ja ne on ihan peruspatjoja, joilla on todella hyvä nukkua. Toinen, mitä mietin kuumeisesti, oli leveys. Edellinen sänky oli 160 cm leveä ja sen kanssa makuuhuone tuntui ahtaalta. 120 cm sänky tuntui itselle taas liian pieneltä. Päädyin lopulta 140 cm ratkaisuun, mikä oli ihan nappi valinta. Makuuhuone ei tunnu loputtoman ahtaalta, mutta sänkyyn mahtuu silti mukavasti kaksi nukkumaan. Tai kolme, eli minä ja lapset.

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Ikea toteutti odotukset tässäkin tilanteessa erinomaisesti. Olen aina pitänyt Ikeasta ja siitä, että sieltä löytyy hyvää perustavaraa, hyvällä hinnalla. Tulee vielä aika, jolloin satsaan tiettyihin designesineisiin, mutta perusjutuissa Ikea on erinomainen valinta. Minulla tulee tuskin koskaan olemaan varaa siihen, että voisin sisustaa kotini pelkällä mittatilaus desingilla. Onneksi ei ole tarvinnutkaan, sillä en ole vielä kertaakaan pettynyt Ikean laatuun. Meidän kaikki kaapit on edelleen pystyssä ja toimivat.

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Yöpöydäksi olin alunperin suunnitellut Ikeasta Trysil-yöpöytää. Mutta ensin näin Søstrene Grenen mainoksessa mainoksessa kauniin bohohenkisen sivupöydän. En ostanut sitä heti, vaan se jäi kummittelemaan mieleeni. Sitten kävimme tyttöjen kanssa Søstrene Grenen pop upissa Foorumissa, missä näin pöydän livenä. En vieläkään ostanut sitä. Mutta siinä vaiheessa, kun pöytä tuli uniini, kävin ostamassa sen ja se on ihana. Se ei ole se, jota suunnittelin, mutta se on täydellinen. Se on kaunis ja tuo kaipaamaani lämpöä sisustukseen.

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Big mamas home by Jenni S. Minulla on viimein sänky

Joka tapauksessa, olen niin onnellinen, että minulla on viimein sänky. Tytöt ovat myös innoissaan ja meillä pötkötellään ja luetaan paljon minun sängyssäni. Pienempi tyttö on nukkunut nyt yöt vieressäni. Ettekä usko, miten innoissani olen, kun olen päässyt taas petaamaan ja asettelemaan tyynyjä haluamallani tavalla.

Nyt minä jatkan Gilmoren tyttöjen katsomista peiton alla.

2 kommenttia

  1. Jasmin♥ kirjoitti:

    Tunnelmallinen makuuhuone❤️

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos paljon kommentista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.