Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

5. luukku: Tunnelmaa kotiin Smiling Designilta

Kaupallinen yhteistyö: Smiling Design

Joulussa yksi parhaita asioita on ehdottomasti tunnelma. Ja mikä tuo tunnelmaa paremmin pimeään ja kylmään kauteen, kuin kynttilät. Tosin, minä olen valmis polttamaan kynttilöitä myös kesäisin, mutta talvella ne ovat erityisen ihanat. Siksi olen iloinen siitä, että sain joulukalenteriin yhteistyökumppaniksi kotimaisen kynttilävalmistajan.

Tämä ei ole ensimmäinen yhteistyöni Smiling Designin kanssa. Edellisellä kerralla esittelin mittatilauksena tehdyt korvakorut. Äärimmäisen lahjakas Johanna on tuonut tänä vuonna verkkokauppansa valikoimiin myön käsin tehdyt soijavahakynttilät.

Nämä kynttilät ovat kaikki äärimmäisen kauniita. Niitä pitää siis esillä jo senkin puolesta. Minun kotonani kynttilät ovat olleet aina osa sisustusta, ympäri vuoden. Siksi kynttilä ei ole minulle pelkkä kynttilä, vaan sisustusesine. Ja tämän vuoksi arvostan nimenomaan kauniita, viimeisteltyjä kynttilöitä. Nämä Smiling Designin soijavahakynttilät ovat juuri sitä. Ne ovat osa jouluasetelmiani siinä missä monet koriste-esineeni.

Smiling Design on yhden naisen yritys Päijät-Hämeessä. Se on syntynyt halusta luoda kauniita koruja ja asusteita. Nykyään valikoimista löytyy kotujen lisäksi myös kynttilöitä. Sen tuotteet ovat käsin tehtyhjä.

Minulla on erityinen suhde Smiling Designiin, sillä siitä innostukseni kotimaisiin, käsintehtyihin korvakoruihini lähti. Tilasin Johannalta ensimmäiset kotimaiset korvakoruni ja paluuta ei sen jälkeen ole ollut. Palaan Smiling Designin valikoimiin myös yhä uudelleen ja uudelleen, kun Johanna luo jotain uutta ja ihanaa. Joten tällä yrityksellä tulee olemaan aina erityinen asema minulle.

Soijavahkynttilät

Pääsin nyt ensimmäistä kertaa testaamaan millainen on soijavahakynttilä. Tiedän entuudestaan, että moni tee se itse tyyppi suosii soijavahaa kynttilämateriaalina. Vahana se on paljon pehmeämpää kuin moni muu kynttilään käytetty materiaali. Pehmeä vaha valuttaa enemmän kuin tavallinen kynttilä, joten se vaatii alleen aina palamattoman alustan. Ja mehän tiedämme ettei kynttilää saa jättää vartioimatta.

Soijavahan ehdoton etu on se, että sen voi hävittää biojätteen mukana. Tämä oli minulle uusi tieto, mutta se sai minut pitämään kyseisestä materiaalista entistä enemmän. Smiling Design käyttää 100 % ekologista soijavahaa kynttilöiden valmistukseen.

Kuvissa näkyviä malleja ovat Lumihiutale, Pilari, Neule, Päärynä ja Spiraali. Kaikki todilla kauniita ja sopivat hyvin esimerkiksi lahjaksi. Kaikki Smiling Designin kynttilät ovat saatavissa peräti seitsemässä eri värissä. Minun kynttilöissäni näkyy valkoinen ja harmaanbeige. Mutta kynttilöiden väriksi voi valita halutessaan esimerkiksi laventerlin tai vaaleanpunaisen.

Ja lahjoista puheen ollen. Me halutaan tarjota teille Smiling Designin kanssa ostaa näitä kynttilöitä esimerkiksi lahjaksi alennettuun hintaan. Koodilla BMHJENNI30 saa 30 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Ja yli 30 euron tilauksiin on luvassa mukaan pieni jouluylläri. Alekoodi on voimassa 5. – 19.12.2022. Eli tässä ehtii hyvin hankkia niitä joululahjoja halutessaan tai itselleen joulumuistamisen. Smiling Designin verkkokaupassa on kaikkea muutakin ihanaa, joten menkää ihmeessä tutustumaan valikoimaan.

Terkuin,

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

1. luukku: Pikkujoulu ja lasten pikkujoululahjat

2. luukku: Jouluinen ystäväkirja

3. luukku: Menneitä jouluja

4. luukku: Jouluiset poro cookiet

Kaupallinen yhteistyö: Smiling Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *