Hae
Big mamas home

Kuvia viikonlopulta

Minulla oli tällä kertaa poikaystäväviikonloppu. Ja jotenkin tämä kyseinen viikonloppu oli aivan täydellinen. Olimme suunnitelleet tulevaa viikonloppua hieman etukäteen. Vähän sitä mitä söisimme ja tekisimme. Yhteinen viikonloppu alkoi torstaina, kun poikaystäväni tuli luokseni. Kävimme ihan ensimmäiseksi kaupassa ja sitten raahasin hänet lenkille rantaan. Kun pääsimme kotiin, hän alkoi laittaa ruokaa, kun minulle iski armoton väsymys. Minä sain sitten ottaa päiväunet samalla, kun hän kolisteli keittiössä.

Olen sanonut joitain kertoja, että minut on äärimmäisen helppo hurmata kahdella tapaa. Ostamalla kukkia ja laittamalla minulle ruokaa. Poikaystäväni on tehnyt nyt molemmat, joten voitte arvata, että olen häneen aivan lääpälläni.

Illalla sitten syötiin ja nautittiin toistemme seurasta, sekä toisistamme. Kummallakin oli ollut taas puolitoista viikkoa kova ikävä.

Kuvia viikonlopulta - BMH - Big mamas home by Jenni Kuvia viikonlopulta - BMH - Big mamas home by Jenni Kuvia viikonlopulta - BMH - Big mamas home by JenniSeurustelu - Poikaystävä - BMH - Big mamas home by Jenni

Elokuvia, läheisyyttä, pusuja ja jalkahierontaa

Perjantaina meillä oli suunnitelmissa käydä elokuvissa. Poikaystäväni on varsinainen elokuvanörtti, joten kyseinen aktiviteetti tulee todennäköisesti olemaan meidän treffien vakio. Mietittiin useampi päivä, mitä mennään katsomaan, koska elokuvissa meni parikin meille sopivaa vaihtoehtoa. Päädyttiin lopulta prinsessa Dianasta kertovaan Spenceriin. Menimme katsomaan elokuvaa Itiksen Finnkinoon, joka on meille kummallekin uusi paikka. Meidän näytöksemme oli Lux-salissa, mikä oli myös todella kiva kokemus.

Pidimme kumpikin elokuvasta, vaikka olimme odottaneet jotain vähän erilaista. Elokuva kuvasi meidän mielestämme hyvin sitä, kuinka ahdistunut Diana oli hovissa. Kristen Stewart oli roolissa todella hyvä. Kuten sanottu, elokuva oli erilainen, kuin odotin, mutta kuitenkin hyvä. Voin suositella.

Päivän asu - peiliselfie - BMH - Big mamas home by Jenni Elokuvatreffit - BMH - Big mamas home by Jenni Spencer elokuva - BMH - Big mamas home by Jenni Selfie - BMH - Big mamas home by Jenni

Lautantaina puolestaan pidimme lumimyrskyä kotona kahdestaan. Paljon halailua ja läheisyyttä, sarjoja ja myös pizzaa. Sain ottaa päiväunet hänen kainalossaan, niin että nukahdin hiusten silittelyyn. Puhuttiin myös kaikesta maan ja taivaan välillä. Meillä on todella hyvä ja avoin keskusteluyhteys, josta olen äärimmäisen onnellinen. Huomaan, että voin alkaa viimein luottamaan häneen. Siihen, ettei hän lähde tuosta noin vain. Siihen, että tämä suhde voi oikeasti toimia. Saan päivittäin satoja suukkoja, suudelmia, halauksia ja sulosia sanoja. Kun asetuin sohvalle pitkälleni ja laitoin jalat hänen syliinsä, hän alkoi hieroa niitä. Saatoin voihkaista tässä vaiheessa, koska jalkojen hieronta on vain parasta, mitä tiedän. Hän halusi tiskata, kun minä siivosin, koska hän haluaa osallistua ollessan luonani.

Kasvonaamio - BMH - Big mamas home by Jenni Kuvia viikonlopulta - BMH - Big mamas home by Jenni Kuvia viikonlopulta - BMH - Big mamas home by Jenni

Sunnuntaina, rauhallisen aamun jälkeen, saatoin hänet metroasemalle. Ikävä iski välittömästi. Mutta touhusin omia juttujani, jotta se helpottuisi. Löysin Normalista hieman kosmetiikkaa. Valokuvasin ja kävin illalla lenkillä Heidin kanssa.

Peiliselfie - BMH - Big mamas home by Jenni Pink Gin käsisaippua - BMH - Big mamas home by Jenni Kuvia viikonlopulta - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuten sanoin, viikonloppu oli aivan täydellinen. Mun poikaystävä on aivan ihana. Olen hulluna häneen. ♥

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Ensitreffien asu

Ihastuminen kuuluu deittailuun

Arki eristyksen jälkeen

All in – ihastuminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *