Hae
Big mamas home

Laventelin värinen hame

Heipä hei! Täällä on vietetty taas rakkausviikonloppua poikaystävän kanssa. Ollaan halittu ja kuherreltu taas vajaan kahden viikon edestä. Käytiin myös katsomassa elokuvateatterissa uusi Uncharted, jossa pääosassa on Tom Holland. Minä halusin nähdä elukuvan puhtaasti edellä mainitusta syystä. Poikaystäväni puolestaan siksi, että on pelannut peliä, johon elokuva perustuu. Sainkin melko kattavan selostuksen sekä pelistä, että elokuvasta. Sekä myös kaikesta siitä, mitä liittyy pelin tuomiseen elokuvaksi ja näytteilijöiden historian. Kuten sanottu, poikaystäväni on todellinen leffanörtti. Ja minusta tämä on vain ihana piirre.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Laventelin värinen hame - BMH - Big mamas home by Jenni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laventelin värinen hame - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Laventelin värinen hame

Kuten viimeksi kirjoitin, pastellivärit ovat löytäneet tiensä vaatekaappiini. Toinen laventelin värinen vaatekappaleeni on tämä kaunis, rento hame. Odotan hameen kesäkäyttöä, mutta sen saa stailattua myös talvisempaan käyttöön paksummilla sukkahousuilla, sekä neuleella. Kroppasin neuleen ponnaritekniikalla, eli solmin neuleen helman ponnarin avulla ja käänsin solmun paidan alle, jolloin helmasta tulee lyhempi. Näin hameen kanssa se näyttää kivemmalta. Kesällä stailaan hameen sitten tennareilla ja farkkutakilla.

Korvissa minulla on taas yhdet lempikorvikseni. Nämä ovat ehkä käytetyimmät korvakoruni. Ne ovat keveät ja sopivan yksinkertaiset sopimaan melkein joka asuun.

Laventelin värinen hame - BMH - Big mamas home by Jenni Musta käsilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Laventelin värinen hame - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Laventelin värinen hame - BMH - Big mamas home by Jenni

Meillä on nyt esikoisen kanssa samisteluhameet, mistä erityisesti pieni on aivan innoissaan. Kunhan ilmat lämpenevät, voimme samistella hänen kanssaan ihan kunnolla. Pitää ehkä etsiä myös nuoremmalle tytölle samanlainen hame, että hänelle ei tule ulkopuolinen olo. Keväällä voidaan sitten mennä kolmistaan farkkutakeissa ja liloissa hameissa ja matchata kuin tanskalaiset konsanaan.

Kaivoin kuvissa näkyvän laukun pitkästä aikaa esiin. Se on suosikkini jo ainakin neljän vuoden ajalta. Se on ensimmäisiä Zadaan second hand löytöjäni. Alkaahan se olla vähän kulunut, mutta näyttää edelleen kivalta ja sopii todella hyvin tällaisten hameasujen kanssa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Breathe rannekoru - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Laventelin värinen hame - BMH - Big mamas home by Jenni Laventelin värinen hame - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Neule – H&M

Hame – H&M

Laukku – ZARA Zadaa second hand

Kengät – ZADAA Second hand

Korvakorut – VORKSSAINK

 

Me lähdetään tänään illaksi poikaystävän kotikonnuille ja tapaan ensimmäistä kertaa hänen ystäviään. Kieltämättä introverttia vähän jännittää. Mutta onneksi olosuhteet ovat rennot.

Ihanaa viikonloppua. ♥

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Neulehame

Täydellinen neulemekko

Lyhythihainen neule

Neuleliivi ja kukkamekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *