Hae
Big mamas home

Rennosti kauluspaidassa

Minun on ihan pakko myöntää teille, että kauluspaidat ovat alkaneet lisääntymään vaatekaapissani merkittävästi. Ja tämä on tapahtunut ihan parin viimeisen vuoden aikana. Viihdyn todella hyvin hieman liian isossa kauluspaidassa, joka on samaan aikaan sekö skarppi, että rento. Niiden isojen ja rentojen kauluspaitojen kaveriksi sopiikin sitten ihan täydellisesti jotkut vartalonmyötäisemmät housut. Tai vaihtoehtoisesti joku hame, jolloin saatan hyvinkin solmia paidan kiinni. Ensimmäiseksi mainittu yhdistelmä sopii myös ihan täydellisesti näin (viimeisillään) raskaana ollessa.

 

Kauluspaita / H&M

Farkut / H&M Mama

Laukku / Lindex

Kengät / H&M

Korvakorut / Smiling Design

 

Tämä asu on super simppeli ja klassinen, mistä tykkään. Valkoinen kauluspaita ja farkut toimivat aina. Mustat asusteet tuovat asuun vähän lisää kontrastia.

Katselin muuten tänään viimeksi kaihoten omaa farkkuhyllyäni. En malta odottaa, että mahdun jossain vaiheessa taas omiin housuihini. Olen pitänyt housuvalikoimani melko rajallisena, koska en näe järkeä ostaa isoa määrää äitiyshousuja. Varsinkaan nyt, kun raskautta on niin kovin vähän jäljellä.

Simppeliinkin asuun tulee todella kivasti eloa näyttävillä korvakoruilla. Nämä ovat Smiling Designin Faith mallit. Tiedän, että tätä mallia on tulossa uusissa väreissä vielä tänä kesänä. Nämä omat korvakoruni ovat ensimmäistä värierää. Jahkailin näiden ostamista niin kauan, että meinasin jo jäädä ilman. Ne olivat itseasiassa jo loppuun myydyt. Sitten Johanna vinkkasi Instagramissa, että näitä on varastossa jemmassa vielä kahdet ja minä nappasin niistä salaman nopeasti toiset. Enkä ole katunut. Nämä ovat ihanat.

Tässä tosiaan tällainen todella klassinen asu tähän kesään. Voisin koska tahansa lähteä terassilounaalle, päiväkävelylle tai retkelle tämä asu päällä. Kauluspaidassa tosin hengaan aika usein kotonakin.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Haalari ja kimono

Musta t-paita hauskalla tvistillä

Hippimekko ja #30käyttöä

Mitä jos joku näkee?

Mokkatakki ja vihreä tunika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *