Hae
Big mamas home

Elokuun kootut

Eilen oli syksyn ensimmäinen päivä. Esikoiseni yritti vaikuttaa aamulla asuunsa perustelemalla, että ei voi pukea tiettyä mekkoa, koska se on “syksymekko”. Totesin, että enää moinen ei käy perusteluksi, koska nyt on syksy. Pääsimme väittelyn lopuksi pääsimme kyllä yhteisymmärrykseen neljävuotiaan outfitista.

Koska elokuu on vaihtunut jo syyskuuksi, on aika kerrata kuluneen kuukauden kohokohdat.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Elokuun kootut

Arki. Olen iloinen siitä, että arki on alkanut. Alku oli aavistuksen tahmeaa, koska tytöille tuli yllätys lomaviikko ensimmäisen arkiviikon jälkeen. Ja seuraavalla viikolla me sitten sairastettiin. Kulunut viikko on ollut jo ihan sitä itseään. Minä tykkään meidän arjesta. Se on kivaa, sopivan rentoa ja meidän näköistä. Toki palapelissä on useampi palanen, kun sovitan eronneen lapsiperhearkea vuorotyöhön ja opiskeluihin. Mutta ei se tee tästä kaikesta yhtään sen huonompaa. Yritän noudattaa ajatusta, että minun arkeni on lapsieni lapsuus. Hyvä, vakaa ja turvallinen arki on kaiken pohja. Meillä on kaikessa joustovaraa ja joskus mennään siitä, mistä aita on matala ja joskus panostetaan. Balanssi ennen kaikkea.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Elokuun kootut

Veneretket. Pääsin veneilemään kahdesti tässä kuussa. Ihan elokuun alussa ja aivan sen lopussa. Sään puolesta reissut olivat hyvin erilaisia. Kuun alussa oli lämmintä, aurinkoista ja minä vietin ison osan reissua meressä pulikoiden. Loppukuussa tehty retki oli puolestaan sateinen ja silloin istutiin nuotiolla kuuntelemassa seteen ropinaa, sekä lukemassa veneessä villasukat jalassa. Tulen varmasti muistelemaan kumpaakin retkeä lämmöllä.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Elokuun kootut

Uimareissut. Uin elokuussa enemmän, kuin kertaakaan varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen. Se oli ihanaa. En voi uskoa, miten en ole uinut aikaisemmin enempää. Tyttöjen ollessa isällään, me lähdettiin hellun kanssa töiden jälkeen kävelemään ja uimaan. Tehtiin useampi uimaretki ja ohitettiin aina useampi hyvä uimapaikka, ennen kuin löydettiin se täydellinen uimaranta. Jokunen kerta allekirjoittanutta meinasi turhauttaa, kun sitä olisi vain halunnut päästä pulahtaamaan ja siitä huolimatta jatkettiin kävelyä. Ensi kesänä aion uida vielä enemmän mahdollisuuksien mukaan.

Big mamas home by Jenni S. Elokuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Elokuun kootut

Lehtiartikkeli. Siitä on hetki, kun eräs toimittaja otti minuun yhteyttä sanoen, että sopisin täydellisesti hänen suunnittelemaansa artikkeliin erosta. Suostuin haastatteluun, koska haluan edistää eron normalisointia. Prosessi oli jännittävä tällaiselle ensikertalaiselle. Entistä jännittävämpää oli, kun artikkeli ilmestyi.

 

 

Yksi kommentti

  1. Kaisa kirjoitti:

    Juurikin noin, arki on lapsiemme lapsuutta. Ja, välillä on mentävä siitä mistä aita on matalin. Tsemppiä teidän syksyyn ja arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.