Hae
Big mamas home

Viikonloppu kuvina

Meillä oli aivan ihana viikonloppu. Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet aika haipakkaa, kun ollaan perheenä totuteltu tähän vauva-arkeen. Joten pakko myöntää, kun lapsia on kotona vain yksi, joka ei puhu, eikä juurikaan liiku, päivät ovat olleet melko rauhallisia. Meillä on kyllä ollut melko aktiivinen viikonloppu. Pelkkää vauva kainalossa köllimistä tämä ei ole ollut, vaan sitä meidän perus arkea.

Viikonloppu

Harjoiteltiin muun muassa pienen sankarin kanssa tässä omassa, hienossa Stokken Steps tuolissa hengailua aamupalan ajan. Hän on varsinainen sylivauva, joten nämä muut välineet vaativat pientä totuttelua. Uskon kuitenkin, että tämäkin tulee pian tutummaksi ja ainakin allekirjoittaneen aamupala olisi vähän helpompi.

Olen edelleen iloinen siitä, että löydettiin tämä tuoli. Runko ja Newborn set ovat löytyneet molemmat käytettyinä, mikä oli ehdoton plussa itselle.

Kävin ostamassa viikonloppukimpun Itiksestä Kukkakauppa Versosta. Tämä kimppu oli aivan ihana. Pidän itse tällaisista pelkistetymmän värimaailman kimpuista. Paketointi oli myös kiva. Pidän valtavasti juuri tuollaisista pienistä yksityiskohdita.

Meillä oli lauantain ohjelmassa parhaan ystäväni lapsen kaksivuotis synttärit. Olin lupautunut leipomaan juhliin muffinsseja bestikseni tilauksesta. Minulla on super hyvä omenamuffinssiresepti, jota hyödynsin. Eikä resepti pettänyt tälläkään kertaa. Olen innostunut noin vuoden sisään leipomisesta ihan uudella tavalla, mikä on tosi ihanaa. Ja huomaan nyt myös kehittyneeni siinä. Se tarkoittaa myös sitä, että pystyn jakamaan teille ihania reseptejä jatkossakin.

Meillä oli kivaa juhlissa. Pienimmäinen nukkui tyytyväisenä juhlien yli ja rupesi kotona myös yöunille hyvin jouhevasti. Minusta tuntuu, että hän nukkuu nyt univelkoja pois, kun siskot eivät ole kotona metelöimässä. Hänen päiväunensa ovat nimittäin pidentyneet selkeästi tänä aikana. Vauva kiersi juhlissa sylistä syliin, mikä tarkoitti sitä, että minä ja puolisoni saatiin kerrankin syödä rauhassa ja join teenkin lämpimänä.

Sunnuntaina oli varsinainen merkkipäivä, sillä päästiin Katrin kanssa kuvaamaan asuja kuukauden tauon jälkeen. Oltiin kumpikin innoissamme tästä. Kuukauden tauko tuli sekä synnytykseni, että Katrin mökkiloman summana. Minä olisin ollut jo aikaisemmin valmis kuvaamaan. Mutta ihanaa, että saatiin kuvausputki auki nyt. Tuloksia näette pian täällä blogissa.

Ja tässä, paras mahdollinen iltapala. Pannulla paistettua hapanjuurileipää, pestoa, mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa. Siis niin hyvää.

Sellainen viikonloppu. Mitä sinä puuhasit?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Ensimmäinen vauvaviikko

Vauva kaksi viikkoa

Kaikon kesäalesta vaatteita vauvalle

Kolmas synnytys

Vauvan ensimmäiset päivät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *