Hae
Big mamas home

Mitä sarjoja olen katsonut viimeaikoina

Siitä on valehtelematta ikuisuus, kun olen viimeksi listannut katsomiani sarjoja. Osittain siksi, että olen vannoutunut hyvien sarjojen uudelleen katsoja. Rakastan fiilistellä jotain jo katsottua sarjaa uudelleen. Siinä on ihan oma tunnelmansa. Joten välillä en ole katsonut mitään uutta. Nyt kuitenkin olen ja haluan jakaa nämä uudet sarjat kanssanne.

Mitä sarjoja olen katsonut viimeaikoina - Sarjat - BMH - Big mamas home by Jenni Mitä sarjoja olen katsonut viimeaikoina - Sarjat - BMH - Big mamas home by Jenni

You (3. kausi) – Netflix

Kausi, jota olen odottanut hartaasti siitä lähtien, kun katsoin toisen tuotantokauden viimeisen jakson. Ahmaisin tämän melkein kerralla läpi ja se on yhtä hyytävän hyvä, kuin edelliset kaudet. Joe ja Love ovat muuttaneet uudelle asuinalueelle ja opettelevat nyt elämään perheenä. Mikä ei tietenkään suju sarjamurhaajilta helpoimmalla mahdollisella tavalla. Paikoitellen sarja on todella ennalta arvattava, mutta annan sen anteeksi jo ihan siitä syystä, että sarjamurhaajat ovat ennalta arvattavia ja toistavat monesti samaa kaavaa. Rakastan sitä, miten sarja menee ihon alle ja saa meidät välillä säälimään kieroutuneella tavalla murhaajia. Minusta sarja on aivan omaa laatuaan.

Modern love – Prime Video

Tämä sarja on suositus Noorien Perjantain parhaista ja ymmärrän täysin miksi. Jokainen jakso sisältää oman uuniikin rakkaustarinan, jotka ovat ilmeisesti peräisin New York Timesissa ilmestyvästä kolumnista. Jo ensimmäinen jakso imaisi minut mukaansa täysin ja tämä kyseinen ensimmäisen kauden ensimmäinen jakso on ehkä suosikkini. Jokainen rakkaustarina on kuitenkin ihana ja tuntuu, että jakson jälkeen jäi kaipaamaan lisää. Tätä sarja suosittelen todella lämpimästi.

Love life – HBO

Tämä oli ihastuttava sarja, jota minulle suositeltiin. Sarja kertoo nuoren naisen rakkauselämästä ja erilaisista elämän rakkauksista. Kuten toiselle paikkakunnalle muuttava ensirakkaus, johon samaistuin äärimmäisen hyvin. Ihmissuhteet eivät ole kaikkein yksinkertaisimpia ja se sarjassa käy ilmi. Sarja on lämminhenkinen, mutta realistinen.

Maria Kallio – C More

Sydämessäni on paikka niin suomalaisille sarjoille, kuin rikossarjoille. Siksi innostuin kovasti, kun kuulin, että C Morella alkaisi uusi Maria Kallio sarja. Maria Kalliona nähdään Elena Leeve. Vaikka omasta mielestäni, sarja ei voita Ylen Karppia, jossa on hyvin samanlainen asetelma, se on kuitenkin hyvä. Sarjassa selvitetään rikoksia. Joka jakso on oma tarinansa ja tapauksensa. Sarja perustuu Leena Lehtolaisen Maria Kallio dekkareihin. Sarja ei ole liian pelottava, vaan sopivan jännittävä.

Jouluksi kotiin – Netflix

Tätä suositteli eräs työkaverini jo varmaan pari vuotta sitten. En lähtenyt katsomaan, koska sarjan idea ei houkutellut. Kun sitten kaipasin tässä joku päivä kevyttä katseltavaa, päädyin aloittamaan tämän. Sarjan päähenkilö Johanne kyllästyy siihen, että hänen rakkauselämästään udellaan ja päätyy valehtelemaan poikaystävästä. Lopulta hänellä on 24 neljä päivää aikaa etsiä poikaystävä itselleen. Sarja on ihanan jouluinen, kuten nimikin antaa ymmärtää. Se sijoittuu Norjalaiseen pikkukylään, joka on suoranainen jouluinen idylli. Joten jos kaipaat joulunodotukseen jotain ihanaa ja höpsöä katsottavaa, tämä on aivan täydellinen.

You - Kolmas kausi - Netflix - BMH - Big mamas home by Jenni Jouluksi kotiin - Netflix - BMH - Big mamas home by Jenni

Tähän loppuun vielä nörtticorner kaikille nörteille ja ei niin nörteille mielipiteeni Marvelin sarjoista. Se, että olen intohimoinen Marvel-fani, on tuskin jäänyt kenellekään epäselväksi, joten arvostelen kaikki uudet sarjat tässä samassa. Ensinnäkin, se mistä pidän Marvelin tuotannoissa on se, että ne ovat aina laadukkaita. Vaikka tarina tökkisi, tietyllä tavalla niitä on silti ilo katsoa. Ja voin kertoa, että en minä ole ihan kaikesta pitänyt. Ant-Man-leffat esimerkiksi eivät sytyttäneet lainkaan ja meinasin nukahtaa niiden aikana. Mutta nyt näihin sarjoihin.

What if..?

Tästä sarjasta en rehellisesti sanottuna pitänyt yhtään. Siitä huolimatta, että pidän rinnakkaistodellisuusajattelusta ja oikein toteutettuna se on hyvää viihdettä. Mutta tämä kyseinen sarja oli pettymys.  Katsoin sen silti. Sarjassa oli hyviä oivalluksia, mutta silti en pitänyt siitä. Sarjassa esitellään vaihtoehtoisia versioita Marvel universumin tapahtumille. Nyt odotan, ilmeneekö tulevissa filmatioinneissa joku hyvä syy sille, miksi tämä sarja piti tehdä, vai oliko tämä nyt vain halu näyttää vaihtoehtoisia todellisuuksia.

Loki

Väitän, että todennäköisesti melkein kaikki Marvel-fanit ovat odottaneet, miten Loki tulisi selviämään kohtalostaan Infinity War-elokuvasta. Varsinkin End Gamessa tapahtuneen käänteen jälkeen. Loki on oma suosikkipahikseni näissä elokuvissa, kuten monen muunkin. Mihin voi vaikuttaa se, että Lokilla on mahdollisuus hyvikseksi, kuten monella muulla suositulla fiktiivisellä pahalla pojalla. Sarja on hyvä ja mielenkiintoinen. Omasta mielestäni se ei ollut ennalta arvattava muuten kuin yhdessä asiassa. Vaikka minussa elääkin romantikko, suhtaudun nykyisin vähän varauksella päähenkilöiden romansseihin. Tässä kohtaa se tuntui tavallaan loogiselta, mutta taas mietin, olisiko se ollut pakollista? Muuten hyvä sarja. Suosittelen. Ja tästä on tiedossa tuleva toinen kausi.

The Falcon and the Winter soldier

Tämä sarja herätti minussa yllättävän suuria tunteita. Aloin katsomaan tätä vähän sillä asenteella, että katsotaan nyt. Sarjan päähenkilöt, kun eivät varsinaisesti kuuluneet suosikkeihini ennen tätä. Pari ensimmäistä jaksoa olivat hieman pakkopullaa. En pitänyt ollenkaan siitä, miten sarja alkoi ja vihasin alusta loppuun sitä miten Captain American tarina jatkui. Loppujen lopuksi olin aivan fiiliksissäni siitä ja Captain American todellisesta tittelin perijästä. Tämä sarja oli kuin yksi, todella pitkä elokuva, pieniin palasiin pilkottuna ja vielä hyvin tehty. Suosittelen.

Wandavision

Tätä sarjaa rakastin. Enkä vähiten siksi, että päähenkilöinä oli lempiparitukseni Wanda ja Vision. Näiden kahden rakkaustarina on ihana, sekä sydäntäsärkevä. Olin aivan innoissani, kun kuulin tästä sarjasta ensimmäistä kertaa. Ensimmäisen jakson jälkeen olin aivan puulla päähän lyöty, enkä ollut aivan varma siitä, mitä olin juuri katsonut. Sarja parani jakso jaksolta ja se oli todella hyvä. Kunnes lopussa tuli käännekohta, johon ainakin itse petyin suunnattomasti. Tätä käännekohtaa lukuunottamatta loppu oli kohtuullisen hyvä ja sydäntä särkevä. Itkin vuolaasti viimeisten minuuttien aikana.

 

Toivottavasti löydätte tästä listauksesta katsottavaa. Tiedän, että Marvelin sarjat eivät ole kaikkia varten ja juuri sen vuoksi halusin jakaa myös muita katsomiani sarjoja.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viikon parhaat 34/20

Ihanat jouluelokuvat

Kuulumisia x 6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *