Hae
Big mamas home

En ollut saanut orgasmia kumppanin kanssa ennen kuin täytin 30

Otsikko kertoo varmasti kaikkein olennaisimman. En ollut saanut orgasmia kumppanin kanssa ennen kuin täytin 30. Seksiä olin kuitenkin harrastanut 18-vuotiaasta asti.

Orgasmien puute on johtunut varmasti useammastakin syystä. Kumppaneista, jotka eivät ole osanneet huomioida minun tarpeitani. Mutta myös minun ujoudesta ja arkuudestani auttaa itseäni seksin aikana. Ja kolmanneksi, omista sukuelimistäni.

Tiesitkö, että naisen klitoris, joka on muuten paljon isompi kuin se pikku nyppylä, jonka suurin osa tietää, kasvaa koko naisen eliniän ajan. Siis niin kuin nenä. Kun nainen täyttää 30, klitoris on kasvanut kooltaan kaksinkertaiseksi ja jatkaa kasvuaan yhä vain. Tämä on ihan uskomatonta ja varmasti iso syy sille, miksi yli kolmekymppisten naisten ja parikymppisten miesten libidot mätsäävät yhteen paremmin, kuin muiden ikäisten.

Pixabay.fi - BMH - Big mamas home by Jenni

Kolmekymppisenä seksi alkoi tuntua hyvältä

Nuorempana ihmettelin monesti, että mikä siinä on kun penetraatio ei tunnu miltään. Kirjallisuudessa ja muussa mediassa puhutaan siitä, miten tajunnanräjäyttävä kokemus penetraatio on myös naiselle. Joten nuorena ihmisenä sitä mietti herkästi, onko minussa jotain vikaa, kun ilotulitukset eivät vain räjähtele pään sisällä, kun olen penetraatiossa toisen ihmisen kanssa. Yrityksen puutteesta se ei johtunut. Ensimmäinen seksikertani oli kun olin 18 ja sen jälkeen niitä alkoi myös tulla. Kirjoitin viimeksi, että olin avoin ja kokeilunhaluinen. Seksi oli ihan kivaa, mutta minä en päässyt ikinä loppuun muuten kuin omatoimisesti.

Nuorena seksiin liittyi myös valtava määrä paineita, jonka vuoksi feikkasin nautinnon. Ei minulla silloin vielä riittänyt rohkeutta neuvoa tai opettaa sitä, mikä minusta tuntui hyvältä tai mitä minä toivoin seksiltä. Tilanne olisi toki voinut olla hyvin erilainen eri kumppanien kanssa. Nuorena ne niin sanotut pahat pojat viehätti ja usein näitä pahoja poikia ei kiinnostanut pätkääkään naisen nautinto.

Kesti vuosi jos toinenkin ennen kuin itse ymmärsin, että myös minun nautinnollani on väliä.

 

Tarvittiin ero, positiivisia seksikokemuksia uusien partnereiden kanssa, sekä myös se, että se oma klitoris oli kasvanut kokoa luonnollisesti. Yhtäkkiä seksi alkoi tuntua hyvälle reilun kymmen vuoden jälkeen. Ensin sain orgasmeja partnerin avustamana ja lopulta, kerran, täysin yllättäen sain sellaisen myös penetraatiossa. Olin aivan puulla päähän lyöty silloin, enkä oikein voinut uskoa sitä mitä oli tapahtunut. Oma kehoni oli yllättänyt minut aivan täysin. Positiivisella tavalla toki.

Nykyään saan penetraatiossa säännöllisesti. Ja kyllä tämä oma fysikaalinen muutos on tuonut seksiin myös ihan uutta potkua, vaikka olen aina pitänyt siitä.

Pixabay.fi - BMH - Big mamas home by Jenni

Kun olisin tämän tiennyt

Mutta hitsit, kun olisin nuorena naisena tietänyt kaiken tämän! Olisin säästynyt niin monelta murheelta ja itsesyytökseltä. Tuon klitoriksen kasvuun liittyvän faktan bongasin vasta noin vuosi sitten. Jos olisin tiennyt sen aiemmin, se olisi ehkä auttanut minua ymmärtämään myös omaa kehoani ja sen kehitystä paremmin, enkä olisi syytellyt sitä.

Iso apu oli myös sillä, että lähdin niin rohkeasti heti eron jälkeen deittailemaan ja kokeilemaan siipiäni ihmissuhderintamalla. Olen kertonut ennenkin siitä, miten deittailu toimi osana terapiaa silloin. Sain huomiota, jota todella tarvitsin silloin, kun minut oli lyöty maahan. Sitä kautta sain myös seksuaalista itsevarmuutta, joka sekin oli kateissa. Mutta itsevarmuus on vain osa komboa.

Jos olisin tiennyt sen, että vartaloni vasta kehittyy, olisinko osannut suhtautua siihen niin? Olisinko osannut antaa sille eri tavalla aikaa ja armoa? En toki tiedä sitä täysin varmuudella, mutta ehkä. Toki olisin voinut olla tasan yhtä malttamaton ja hätäinen, kuin silloin kun odotin kuukautiseni alkamista. Joten ehkä sen piti mennä näin.

-Jenni

 

KUVAT: Pixabay.com

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

En ole koskaan…

Kun BDSM kiinnostaa

Eka kerta

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille?

Jos ”haluan panna sua” ei toimi, niin mikä toimii?

2 kommenttia

  1. krissstiina kirjoitti:

    Kohtalontoveri! Itsekin sain uuden kumppanin kanssa elämäni ensimmäisen orgasmin yhdynnässä, ikää taisi olla vajaa kolmekymmentä. Se hetki oli kyllä aivan uskomaton, taisin spontaanisti ruveta itkemäänkin. Harmillisesti orgasmit yhdynnässä eivät kyllä ole lisääntyneet, vaan saan niitä harvoin ja vain yhdessä asennossa.

    Mutta ero aikaisempaan parisuhteeseen on valtava. Se suhde alkoi nuorena ja kesti seitsemän vuotta. Ja koko sen seitsemän vuoden aikana en saanut seksistä juurikaan mitään nautintoa. Enkä minä kokemattomana edes tiennyt kuinka upealta ihan yhdyntä voi tuntua.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos kommentista! Uskon, että me emme ole ainoita tässä. Ja sanotaanhan sitä, että naisen seksuaalisuus on parhaimmillaan nelikymppisenä, joten itselläni on ilmeisesti parhaat vuodet edessä päin. Niitä odotellessa ja nykyisestä tilanteesta nauttien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.