Hae
Big mamas home

Viime aikoina olen…

Kun on liikaa ihania kuvia jaettavaksi ja paljon ihanaa pientä nostettavaksi, niin kirjoitan nyt hieman meidän kuulumisia. Viime aikoina olen…

… nauttinut puolisoni kesälomasta hänen kanssaan. Ollaan vietetty aikaa niin yhdessä kuin erikseen, kotona ja pienillä retkillä. Suomenlinnassa oli ihanaa käydä yhdessä, vaikka se olikin melkoinen kokemus näillä raskausviikoilla.

… oppinut nauttimaan alkoholittomista viineistä. Tähän mennessä iso osa maistamistani viineistä on ollut todella mehumaisia. Nyt olen löytänyt myös vaihtoehtoja, jotka maistuvat viiniltä. Mikä on ihan todella ihanaa.

… käynyt ihastelemassa Esplanadin kukkapylväskisan kilpailutöitä. Ja minäkin äänestin tätä kukkapyörää, joka lopulta oli kilpailun voittaja.

… kirinyt niitä viimeisiä valmisteluja vauvaa varten. Päässäni on noin 500 to do-listaa ja välilehteä auki ja aina välillä tuntuu, että pää menee tilttiin tästä kaikesta. Mutta loppu häämöttää.

… yrittänyt opettaa puolisoani kuvaamaan. Tämä on välillä vähän tuuripeliä, mutta hauskaa on ollut.

… nauttinut kevyitä, salaattipitoisia ruokia. Näillä keleillä ei ole edes tehnyt mieli mitään raskasta syötävää. Kylmät tacot ja erilaiset salaatit ovat olleet suosikkejani.

… nauttinut meidän parvekkeelle yksi kerrallaan puhkeavista kukista. Olen mahdottoman ylpeä kaikesta, mitä olen saanut nyt siemenestä asti kasvatettua. Ensi vuonna perehdyn kyllä aiheeseen vielä vähän paremmin. Kaikki lajikkeet eivät ole olleet parvekkeelle niitä parhaimpia.

… livahtanut vähän väliä viileälle parvekkeelle nauttimaan sen tuomasta varjosta. Iltapäivisin en tosin astu suoraan auringonvaloon, joka meidän parvekkeelle paistaa.

… kantanut litratolkulla vettä parvekkeelle. Kukat ja muut kasvit tuntuvat kaipaavan vettä melkein kahdesti päivässä näillä ilmoilla.

… Ollut äärimmäisen onnellinen siitä, että päädyttiin järjestämään meidän näköiset baby showerit. Olin onnellinen jo siitä, kun näin miten iloinen puolisoni oli päästessään osaksi näitä juhlia. Tämä on kuitenkin loppujen lopuksi meidän yhteinen matka.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viimeiset hetket kahdestaan

Viikon parhaat: Kevätjuhlaviikko

Valkoinen kesämekko ja keväisiä kuulumisia

Tuleva arki kolmen lapsen kanssa

Mitä sain ostettua äitiysavustuksen 170 eurolla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *