Hae
Big mamas home

Silmänympärysvoiteet testissä

*Sisältää saatuja tuotteita

Nyt olisi taas vuorosta tuotetestailujen tuloksia! Viimeksi testasin seerumeita (postaukseen tästä*) ja nyt on vuorossa silmänympärysvoiteet. Tässä on tuote, jota olen käyttänyt aiemmin todella satunnaisesti. Kuten monia muitakin kosmetiikkatuotteita. Nyt tuntuu, että en osaa olla ilman.

Olen kärsinyt tummista silmänalusista ja silmäpusseista. Tämä on ollut pahimmillaan vuorotyötä tehdessä. Nyt tilanne ei ole ihan niin paha. Silmänalusissa on silti edelleen tummuutta ja minulla on silmänympärysiholla useampi luufinni. Jälkimmäisistä johtuen, yritän parhaani mukaan kosteuttaa ihoa silmänympärysalueella.

Patyka Anti-Fatigue Hydrating eye gel*

(saatu)

Hinta: 20,90 € / 15 ml

Kun olin synnyttänyt, totesin tämän olevan tuote, joka pitäisi lisätä äitiyspakkaukseen! Tämä on aivan ihana silmänympärysvoide. Tämä tuntuu virkistävältä. Tämä tuo oikeasti kosteutta sinne silmänympärysiholle ja imeytyy tehokkaasti. Tämä ei jätä iholle tahmaista tunnetta. Rakastan. Koostumus on kermaisen kevyt. Tunne iholla on niin ihana, että lisään tätä pari kertaa päivässä iholle.

Kuten sanoin, jokainen synnyttänyt, pienen vauvan äiti tarvitsee tätä tuotetta. Tämä on ollut myös todella riittoisaa, joten sanon hinta/laatu-suhteen olevan todella hyvä.

Arvosana: 5/5

Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Eye Serum*

(saatu)

Hinta: 25,50 € / 10 ml

Seuraavaksi lempibrändini Lumenen silmänympärystuote. Tämä on seerumi, eli tämä on koostumukseltaan todella kevyt. Tuote itsessään on todella ihana. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Minä koen tuotteen aplikaattorin hieman hankalaksi. Tuntuu, että en osaa käyttää sitä. Sen vuoksi annostelen tuotetta samalla tavalla kuin mitä tahansa muutakin vastaavaa tuotetta.

Pidän tuotteesta muuten. Aplikaattori on ainoa miinus.

Arvosana: 4/5

Lavera Hydro Refresh Eye Roll-on*

(saatu)

Hinta: 27,90 € / 15 ml

Tämä on näistä kolmesta kaikkein kevyimmän tuntuinen. Tuote on helppo levittää silmänympärysiholle roll-on:in avulla. Viileä metalli myös rauhoittaa ja tuntuu miellyttävältä. Iho tuntuu todella kosteutetulta tämän jälkeen. Tämän täytyy kuitenkin antaa imeytyä hetken aikaa. Meikkiä ei voi levittää tämän päälle ihan niin nopeasti.

Pidän tästä kuitenkin. Tässä toimii moni asia ja hinta / laatu-suhde on kohtuullinen ja tuote on kaikin puolin helppokäyttöinen roll-on:in kanssa.

Arvosana: 5/5

Toivottavasti tämä postaus oli mieleinen. Kerro, jos haluat lukea vastaavia.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Ensimmäinen kosmetiikkajoulukalenterini

Testasin kolme eri seerumia!

Täydellinen punainen huulipuna

Kerrostettu polkkatukka ja suosikki hiustenhoitotuotteet

Ihonhoitoni tärkein tavoite: Kosteutus

 

Yksi kommentti

  1. Jenni kirjoitti:

    Mä ainakin tykkään kovasti tällaisista postauksista! 🤗
    Kivaa joulun odotusta teidän perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *