Hae
Big mamas home

Kevättä kohti

*Sisältää mainoslinkkejä

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että minulla on takki aivan tyhjä. Olen tuijottanut tietokoneen ruutua jo pidemmän hetken saamatta mitään aikaiseksi. Tuntuu siltä, että vauvan flunssan aikana vietetyt unettomat yöt alkavat iskeä nyt kunnolla. Mikä siinä onkin, että kolmen unettoman yön jälkeen tarvitaan vähintään saman verran tai mieluiten tuplat niitä hyviä öitä, että tilanne korjaantuu? Tiedätkö mitä tarkoitan? Mutta eiköhän tämä tästä, kun niitä paremmin nukuttuja öitä kertyy tässä hiljalleen.

 

Takki / H&M

Neule / H&M

Kauluspaita / H&M

Legginssit / H&M

Pipo / H&M

Kengät / Ellos*

Korvakorut / Vorssa Ink

 

Maaliskuussa alkaa kevät

Olen vähintäänkin innoissani siitä, että huomenna alkaa maaliskuu ja kevät. En malta odottaa kunnon kevättä! Kaikista vuodenajoista, pidän kaikkein vähiten talvesta. Siinä on puolensa ja pakkasella on kaunista, myönnän sen. Mutta olen silti enemmän kuin valmis toivottamaan kevään tervetulleeksi. Johan näitä toppatakki kuvia alkaa olemaan riittävästi yhdelle talvelle. Olisi ihana vaihtaa taas kevyempiin takkeihin ja muutenkin keväisempään pukeutumiseen. Vauvakin arvostaisi sitä, että pääsisi toppahaalaristaan eroon.

Röyhelö kauluksinen paita näyttää tosi kivalta neuleen alla. Klassiseen lookiin tulee heti kiva tvisti. Entistä rennomman asusta tekee mustat jumppalegginssit.

Pidän muuten nykyään ihan valtavasti tuollaisesta murretusta vihreästä, jota neuleessa ja kauluspaidassa on. Huomaan, että vastaavaa väriä on ilmestynyt yhä enemmässä määrin kaappiini ja se tuntuu hyvältä. Olen monesta pastellinvärisestä vaatteesta luopunut alun innostuksen jälkeen, mutta vihreä on selkeästi minun värini.

Nuo jaloissani olevat kengät esittelin aiemmin tässä postauksessa ja ne ovat edellen kovalla käytöllä. Siitä huolimatta en malta odottaa tennarikelejä saapuvaksi. Tutuille lenkkipoluille olen itseasiassa vetänyt jalkaan lenkkarit, kun tiedän etten tule liukastumaan lenkillä niillä.

Mitä sinulle kuuluu? Odotatko jo kevättä? Mistä haluaisit lukea blogissani seuraavaksi? Kerro se kommentissa! Pyrin ottamaan kaikki saamani postaustoiveet huomioon. Ihanaa alkavaa kevättä!

-Jenni

 

KUVAT: Totte / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Helmikuun hyvinvointitavoitteita

Asu joka meinasi jäädä julkaisematta

Neule joka jäi mieleen

Kylmien päivien arkiasu – Neuletakki ja legginssit

Pakkaspäiviä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *