Hae
Big mamas home

Sisustushepulit – Olohuoneen muutoksista

Voi sisustushepulit. Siinä oli 3-vuotiaskin ihmeissään, kun mama alkoi yhtäkkiä siirrellä kalusteita kotona. Lopulta se oli hänestä todella hauskaa ja hän alkoi pörrätä tielläni ”auttamassa”. Siirsin 
kaksio, koti, sisustus, sisustushepulit, olohuone,
Näille sisustushepuleille oli syynsä. Me olemme nimittäin tekemässä olohuoneen kalustukseen isoja muutoksia tässä tammikuun aikana ja mietin, miten muu sisustus saadaan toimimaan. Meidän kaksiossamme aika lailla kaikki neliöt on jo käytetty hyödyksi ja muutosten tekeminen tarkoittaa yleensä jostain luopumista. Tällä kertaa harkitsin tuosta valkoisesta lipastosta luopumista. 
En pidä itseäni ihmisenä, joka kiintyisi kovasti tavaroihin, mutta lipasto on ainoa perintökalleuteni. Vaikka sillä taitaakin olla enemmän tunnearvoa, kuin rahallista. Siksi olenkin iloinen etten päätynyt myymään sitä Torissa tai Facebookissa kolmellakympillä. 
kaksio, koti, sisustus, sisustushepulit, olohuone,
Lipaston päällä ollut sohvapöydän osanen pääsi omalle paikalle, osaksi sohvapöytää. Kerroin jo silloin, kun kirjoitin postauksen Coffee table, että sohvapöytä on kaksiosainen. Toinen osa on tähän asti toimittanut sivupöydän virkaa. Mutta nähtyäni kyseisen pöydän ihan livenä ja oikein koottuna, päätin antaa kaksiosaiselle pöydälle uuden mahdollisuuden. Ja kyllä se toimii oikein kivasti. 
kaksio, koti, sisustus, sisustushepulit, olohuone,
Sisustushepuleilla, eli tavaroiden siirtämisellä, on todella hyvä tapa saada freesattua oman kodin ilmettä. Seuraava osuus olohuoneen muutosta on alkaa käydä tavaroita hieman läpi. Tämä prosessi hieman ahdistaa, koska allekirjoittaneella on todella paljon kirjoja ja nyt pitäisi päättää, mistä olisi hyvä hetki luopua. Fantasiakirjakokoelmani pidän, koska kyseisiä kirjoja ei oikeastaan löydy enää mistään ja itsekin olen kerännyt ne vuosien aikana antikvariaateista. Kokoelma on minun perintöni lapsilleni. Toivon mukaan myös he hurahtavat fantasiaan. Heh heh. 
kaksio, koti, sisustus, sisustushepulit, olohuone,
Raportoin olohuoneen muutoksesta, kun siitä on taas jotain raportoitavaa. Sitä odotellessa. 

Viikonloppuna olisi tarkoitus purkaa myös kuusi, joka on saanut tähän asti luoda tunnelmaa olohuoneen kulmassa. Jouluähky alkaa kuitenkin hiljalleen käymään aivan sietämättömäksi.4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Whaaaat, just kun meinasin kysyä mistä olet tuon ihanan lipaston löytänyt! 😀 jos haluat päästää sen meille hoitoon hetkeksi niin se sopii hyvin 😉

 2. Helmi kirjoitti:

  Niin kaunis ja kodikas koti! Ihania yksityiskohtia, tuo taulukokoelma on ihana! Voisin itsekkin toteuttaa:) Meidän olkkari kaipaisi jotain uutta seinälle. Sisustushepulit, tuttuja täälläkin:)

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Se on tosiaan äidinäidinäidin perintöä ja siinä mielessä tunnearvokas. Pidän mielessä, jos lipasto joskus tarvitsee hoitopaikkaa. 😀

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Helmi. <3 Tuo taulukollaasi oli itsellekin sellainen pitkäaikainen haave, mutta lopulta helppo toteuttaa. 🙂 Desenio on ihan paras julistekauppa. Sieltä löytyy kuvia joka lähtöön ja kehyksiä myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.