Hae
Big mamas home

Ensimmäinen parisuhdeloma

Viikonloppuinen matka oli minulle, sekä ensimmäinen kunnollinen ulkomaanmatka, sekä myös ensimmäinen kunnollinen parisuhdeloma. Olen ollut aiemmin risteilyillä vanhojen kumppaneiden kanssa.

Nyt tosiaan suunniteltiin matkaa yhdessä ja varattiin se yhdessä. Haluttiin lähteä ensimmäiselle reissulle nimenomaan kahdestaan. Ja paikan päällä totesin, että lapset eivät olisi todellakaan jaksaneet kävelle sellaisia matkoja, joita me käveltiin siellä. Tämä oli loistava hetki tutustua toisiimme ja nauttia yhteisestä ajasta. Tämä uusperhearki on välillä aika hektistä ja siinä on välillä aikuisten suhde sivussa, kun lapset vaativat huomiota. Joten tämä oli yhdenlainen honeymoon meille. Vaikkakin lyhyt sellainen.

Ensimmäinen parisuhdeloma - BMH - Big mamas home by Jenni

Yhteistä aikaa

Minusta on muutenkin todella tärkeää, että vietämme sitä yhteistä aikaa ilman lapsia. Toistaiseksi se on helppoa, kun meidän suhteeseemme kuuluvat vain minun lapseni, joilla on myös toinen koti. Meillä on säännöllisesti mahdollista järjestää yhteistä aikaa. Tämä tulee muuttumaan siinä vaiheessa, mikäli saamme yhteisen lapsen. Joten ajattelen, että nyt täytyy ottaa ilo irti tästä ajasta kun meillä on mahdollisuus olla säännöllisesti kahden.

Reissussa saimme jutella kaikesta mahdollisesta meille tärkeästä. Meillä oli läheisyyttä ja seksiä (vaikka minä uhosin ettei sille riitä aikaa). Kävimme myös pitkän kaavan dinnerillä, jolloin meillä ei ollut kiire mihinkään. Pystyimme vain istumaan yhdessä ja juttelemaan. Suunnittelemaan tulevaisuutta ja keskustelemaan myös kaikesta muusta. Kännykät pysyivät poissa lukuun ottamatta niitä joitain kuvia, joita kumpikin otti. Rakastin tätä miten olimme toisillemme läsnä.

Joskus tulee varmasti se aika, kun lomailemme jossain yhtenä isona uusperheenä, mutta nyt nautimme toisistamme ihan kahden.

Parisuhde - BMH - Big mamas home by Jenni

Pelkäsin katastrofia

Huomasin itse odottavani koko ajan pahinta. Isoin kontrasti mihinkään aiempaan oli se, että en istunut hetkeäkään yhdessäkään baarissa. Ennen nimenomaan baarit, oltiin sitten missä hyvässä, tulivat tutuiksi. Tällä kertaa metsästimme ainoastaan ruokapaikkoja. Siitä huolimatta huomasin olevani jatkuvasti vähän varuillani. Pelkäsin sitä massiivista, älytöntä riitaa, joka yleensä seuraa hauskaa iltaa. Sitä ei kuitenkaan missään vaiheessa tullut. Lopulta kävin hyvillä mielin nukkumaan kumppanini viereen.

Vaikka olen saanut olla jo yli puoli vuotta hyvässä parisuhteessa, vanhat traumat puskevat pintaan pelkoina ja sen pahimman skenaarion odotuksena. Samalla poikaystäväni todistaa uudelleen ja uudelleen ettei hän ole sellainen tyyppi, jonka kanssa tarvitsee pelätä pahinta.

Toivon meille vielä paljon yhteisiä lomia. <3

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Yhteen muuttaminen

Nyt se on varmaa!

Ikäero parisuhteessa, kun mies onkin nuorempi

Rajojen hakemista

Minulla on vauvakuume

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.