Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 35/21

*Sisältää mainoslinkkejä
Viikon parhaat 35/21 - Hello Good Stuf kasvosuihke - BMH - Big mmas home by Jenni

Viikon paras kosmetiikkatuote on tämä Essencen *Hello good stuff! 3in1 face mist. Tämä on ehdottomasti ihanin kasvosuihke mitä olen kokeillut. Tekisi mieli tilata sitä kotiin loppuelämän varasto, mutta se saattaisi olla liioittelua. Tämä kosteuttaa ja sitoo meikin iholle, mutta olen käyttänyt tätä paljon ihan ilman meikkiä. Suihkuttelen tätä puhtaalle iholle, kosteusvoiteen jälkeen ja meikin päälle. Ihosta tulee todella ihanan tuntuinen tämän jälkeen. Tämä tuoksuu myös todella hyvältä, vaikka en yleensä pidä vesimelonin tuoksusta. Tässä se on kuitenkin todella mehukas.

Viikon parhaat 35/21 - Lastenhuoneen valaisin - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras apu tuli tällä viikolla isäpuoleltani. Olin hankkinut Ikeasta pari lamppua, mutta oltuani vuosia parisuhteessa, minulla ei ollut mitään käsitystä siitä miten lamput pitäisi asentaa. Onneksi apua löytyi lähipiiristä ja lamput saatiin kattoon. Erityisesti eteisen valo helpottaa elämää, kun nyt päivät alkavat hämärtymään entisestään. Nyt eteisessä näkee mitä kenkiä lähtee kokeilemaan omaan jalkaan. Isäpuoleni antoi minulle myös lyhyen sähköasentajan kurssin, jotta pärjään jatkossa itsekin. Kiitin ja sanoin lähettäväni ensi kerralla kuvaviestin, jos minulla menee itselläni sormi suuhun.

Viikon parhaat 35/21 - Havi's tuoksukynttilä - BMH - Big mamas home by Jenni

Paras vuodenaikaan liittyvä asia on se, että kynttiläkausi on avattu. Vaikka olen lähtökohtaisesti sitä mieltä, että kynttilöitä voi polttaa vuoden ympäri, mutta kesällä niitä ei tule poltettua samalla tavalla lämmön vuoksi. Joten nyt, ilmojen viilentyessä ja iltojen pimetessä olen kaivanut kynttilät esiin ja alkanut polttaa niitä. Lempi tuoksukynttiläni on tämä Havi’silta saatu Bergamont & Fig-kynttilä.

Viikon parhaat 35/21 - Relove all day breakfast - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras päätös oli ottaa hieman omaa aikaa aamiaisella Stockmannin Relovessa. Kun vein tytöt päiväkotiin torstaina juhlistin lapsivapaiden alkamista. Söin aamiaisen lounaaksi ja kuuntelin samalla Pahuuden jälkeen podcastia. Aamiaisen jälkeen kiersin vielä parilla kirpputorilta.

Ahdistus - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras apu nukahtamisongelmiin on asmr videot. Loppuviikon ahdistuskohtaukset aiheuttivat sen, että ahdistus alkaa nousta pintaan maatessani sängyssä ja odottaessani unta. Asmr videoiden kuuntelu auttaa viemään ajatukset pois niistä ahdistavista tuntemuksista ja ajatuksista, mikä helpottaa huomattavasti nukahtamista. Tämä ei toki ole mikään absoluuttinen apu unettomuuteen. Mutta tämä helpottaa minun nukahtamistani ja jos jollakin on samanlaisia ongelmia kuin minulla, niin tätä voisi kokeilla.

Millaisia viikon parhaita juttuja teillä on ollut tällä viikolla?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

Lue myös

Viikon parhaat 33/21

Viikon parhaat: Siivous edition

Viikon parhaat 28/21

Viikon parhaat 26/21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.