Hae
Big mamas home

Syyskuun kootut

Kuu vaihtuu ja on aika koota taas syyskuun kohokohtien. Mennyt syyskuu on ollut monella tapaan aivan ihana. Kesä on jäänyt taakse ja syksy tekee vahvasti tuloaan. Pienestä alun kankeudesta huolimatta, olen päässyt lopulta mukaan syysfiilikseen ja nyt nautin täysin rinnoin tästä kuluvasta vuodenajasta.

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut
Kuvan ottanut Katri Kohderla.

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Sain sängyn. Tämä on ollut ehdottomasti koko kuukauden paras juttu. Kirjoitin sängystä ihan oman postauksensa, jonka pääset lukemaan tästä. Mutta joka tapauksessa, on ollut ihanaa, kun viimein on voinut nukkua sängyssä. Jotenkin tuntuu siltä, että ero on taas askeleen edempänä.

Sisustin kotia. Sisustin kotia muutenkin, kuin vain sängyn osalta. Uusi sänky oli toki hyvä tekosyy uusia hieman lakanoita, mutta sen lisäksi hankin uudet tuolit ruokapöydän ympärille ja olen muutenkin laittanut kotia syyskuntoon. Enkä ole ainoa ihminen, jota sisustuskärpänen tuntuu purevan syksyllä. Kai se on se, kun syksyllä vietetään kesää enemmän aikaa kotona.

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Kuvattiin Katrin kanssa. Me ollaan tutustuttu Katrin kanssa Instassa. Koska asutaan suht lähekkäin toisiamme ja kumpikin tarvitsee kuvamateriaalia omiin kanaviinsa, niin päätettiin alkaa kuvaamaan yhdessä. Ollaan onnistuttu olemaan tuotteliaita ja meillä homma toimii tosi kivasti. Katrin kanssa on tosi luontevaa kuvata.

Lue myös: Kamalin heti äitinä ollessa

Minusta tuli tyttöystävä. Tämä on ehkä kuukauden ihanin juttu. Tästä kirjoitinkin jo ajatuksia ylös.

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Big mamas home by Jenni S. Syyskuun kootut

Käytiin Rohkeus, rakkaus, vapaus! Muumit 75-näyttelyssä. Tämä näyttely oli ihana ja minit muistelee tätä tasaisesti. He myös pyytävät päästä toistuvasti tänne uudelleen. Suosittelen tätä edelleen kaikille. Me mennään varmasti tänne uudelleenkin.

Säännöllinen uiminen. Olen onnistunut käymään viikoittain uimassa, niin yksin, kuin tyttöjenkin kanssa. Tämä on ihanaa. Rakastan uimista ja se on minulle juuri sopiva liikunnan muoto. Toivottavasti minulla riittää tarmoa jatkaa tätä myös tulevaisuudessa. Tällä hetkellä näyttää hyvältä, koska uiminen on minulle tapa rauhoittua ja rentoutua.

Tässä näitä nyt oli. Elämässä on tapahtunut yhtä jos toista, isoa ja pientä jännittävää. Odotan, mitä lokakuu tuo tullessaan.

Lue myös:
Elokuun kootut
Heinäkuun kootut

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.