Hae
Big mamas home

Olohuoneen second hand nojatuoli

Minun on pitänyt jo hetken aikaa esitellä teillä meidän kodin viimeisin second hand tulokas. Kysessä on pieni, siro, valkoinen nojatuoli. Minä olen kaivannut olohuoneeseen nojatuolia oikeastaan siitä asti, kun olen tähän kotiin muuttanut. Myös kumppani oli sitä mieltä, että meidän olohuone kaipaisi lisää istumapaikkoja. Jo ihan senkin vuoksi, että lapset osaavat olla varsinaisia sohvanvaltaajia. En ole kuitenkaan etsinyt sellaista aktiivisesti, koska tämän hetkisessä elämäntilanteessa tuntui siltä etteivät resurssit riitä.

Sitten tämä kyseinen nojatuoli käveli ikäänkuin vastaan. Katri laittoi minulle yksi ilta viestiä, että hän on myymässä heidän kodistaan tavaraa ja teddy-kankainen nojatuoli tarvitsisi myös uuden kodin. Katri lähinnä toivoi, että jakaisin hänen Tori-ilmoitustaan eteenpäin, jotta ostaja löytyisi mahdollisesti vähän nopeammin.

Minä kuitenkin totesin, että me itseasiassa kaivattaisiin nojatuolia meille kotiin.

Siitä se ajatus sitten lähti. Viestittelin puolison kanssa tästä ja hän näytti myös vihreää valoa, joten Katri toi nojatuolin meille samana iltana.

Tuoli on oikeasti tosi kiva. Pidän siitä, että se on aika pieni ja siro, jolloin kaikenlainen siirtely on helpompaa. Itsehän tottesin, että tässä saa todennäköisesti myös hyvän imetysasennon, joten vauvan synnyttyä tämä saattaa hyvinkin olla minun tuolini.

Olen aina tyytyväinen, kun löydän tavaraa käytettynä. Niin nytkin. Tuoli on super hyvässä kunnossa ja se sai meiltä todella hyvän kodin. Katri sai puolestaan myytyä heille turhaksi jääneen nojatuolin ja kaupat hoituivat todella nopeasti. Kaikki voittivat.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Millaista sisältöä te olette toivoneet?

13. luukku: Meidän joulukoti

Eteisen liinavaatekaappi

Sisustuskelat rullaavat eteisessä

Kesäkoti ennen arjen rytmeihin palaamista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *