Hae
Big mamas home

Koko vuoden paras second hand löytö

Tein tässä varmasti valehtelematta koko vuoden parhaan second hand löydön, joka on tehnyt minut aivan äärimmäisen onnelliseksi. Ensinnäkin se, että tämä tuli oikeasti tarpeeseen. Onnistuin ostamaan sen todella hyvään hintaan. Ja mikä parasta, säästin luontoa, kun ostin kyseisen tuotteen käytettynä. En oikeasti voisi olla onnellisempi tästä löydöstä. Ja kun ostin sen tutulta, niin minulla oli jonkinmoinen luotto siihen etten olisi saamassa sikaa säkissä.

Olympus Pen E-PL9 - Vuoden paras second hand löytö - BMH - Big mamas home by Jenni

Olympus Pen E-PL9 - Vuoden paras second hand löytö - BMH - Big mamas home by Jenni

Kyseinen löytö on Olympuksen Pen E-PL 9 kamera, ruskean nahan värisenä. Pakettiin kuului myös 14-45 mm 1:3.5-5.6 ja 45 mm 1:1.8 linssit. Varsinkin tuosta jälkimmäisestä olen aivan fiiliksissä, koska sillä saa aivan mielettömiä kuvia. Todella kauniita yksityiskohtia ja asukuviin saa ihanan blurrin taustan.

Olympus Pen E-PL9 - Vuoden paras second hand löytö - BMH - Big mamas home by Jenni

Uuden kameran hankinta tuli minulle ajankohtaiseksi tuossa vuoden vaihteessa, kun vanha kamerani alkoi reistailla huolestuttavasti. Olen moneen kertaan miettinyt, olenko kohta ilman kameraa, kun vanhan kameran takuu on jo umpeutunut. Olen jo pitkään unelmoinut Olympuksen Pen kamerasta, mutta se olisi ollut uutena todella kallis sijoitus. Keväällä sain idean käytetyn kameran ostamisesta, mutta vähän huoletti maksaa monta sataa euroa ja pelätä, tuleeko ostettua ihan sutta ja sekundaa. Onneksi löysin kameran lopulta tutulta, joten riskit tämän suhteen pienenivät.

Puu Vallila - BMH - Big mamas home by Jenni Vallila - Raitiovaunu - BMH - Big mamas home by Jenni Olympus Pen E-PL9 - Vuoden paras second hand löytö - BMH - Big mamas home by Jenni Vallila Helsinki - BMH - Big mamas home by Jenni

Toinen vaihtoehto olisi ollut ostaa kamera käytettyihin kameroihin erikoistuneesta liikkeestä. Katselin tarjontaa myös sitä kautta, mutta kuten aina, jarruttelin ostopäätöstä. Lopulta, kun tuttuni kaupitteli omaa kameraansa Instagramissa, en miettinyt kovinkaan kauaa. Maksoin kameran ja sovimme noudosta ja nyt olen saanut testata sitä jo useamman päivän ajan. Enkä olisi oikeasti voinut olla tyytyväisempi.

Rautatie - Helsinki - BMH - Big mamas home Jenni Puu Vallila - BMH - Big mamas home by Jenni Puu Vallila - BMH - Big mamas home by Jenni Puu Vallila - BMH - Big mamas home by Jenni

Vielä tässä joutuu harjoittelemaan uuden kameran käyttöä. Ja odotan sitä, että pääsen testaamaan tämän kanssa tyttöjen kuvaamista. Haluaisin ottaa itse tytöistä kivat kuvat tälle syksylle, kun esikoinenkin aloittaa eskarin. Siis sellaiset kuvat, joista voisi teettää taulut.

Kertokaa muuten, jos haluaisitte lukea valokuvaamiseen liittyviä postauksia. Kirjoittaisin niitä ihan mielelläni teille, jos halukkuutta niiden lukemiselle on.

-Jenni

 

Lue myös

Miksi halusin itsestäni boudoirkuvat

Tunnelmia veneretkeltä

Instagram ennen ja nyt

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.