Hae
Big mamas home

Joulukuussa aion…

Joulukuussa aion…

Toteuttaa pitkään suunnitellun blogijoulukalenterini.

Tämä on yksi niistä asioista, mistä olen kokenut melkoisesti paineita tässä loppuvuotena. Koska haluan joulukalenterini olevan hyvä ja inspiroiva. Haluan teidän nauttivan siitä, jonka vuoksi olen nähnyt sitä varten melkoisesti vaivaa. Tämä on ensimmäinen blogijoulukalenterini ikinä. Tiesin, että siinä on iso työ ja työn määrä on ihan vähän myös yllättänyt. Mutta samaan aikaan olen nauttinut sen tekemisestä. Joten pian tekin pääsette nauttimaan tästä tuotoksesta.

 

Havukranssit ovessa mustilla nauhoilla.

Käydä perheeni kanssa ensimmäistä kertaa Tuomaan markkinoilla.

Tämä on jotain, jota olen halunnut toteuttaa jo monena vuotena, mutta aina se on vain jäänyt. Nyt lapset ovat aika isoja ja minulla on kumppani, joka haluaa tehdä asioita perheenä, joten tämä tulee ihan varmasti myös toteutumaan.

 

Käydä neuvolassa ja varhaisultrassa.

Tämä ei liity jouluun, mutta tämä liittyy hyvin vahvasti tämän hetkiseen elämääni. Ollaan varattu varhaisultra ja meidän ensimmäinen neuvola, jotka ovat kumpikin joulukuun aikana. Varhaisultraa odotan jännityksen ja pienen pelon sekaisesti. Kuten aina. Onko kaikki niin kuin pitää? Onko alkio oikeassa paikassa? Onko se elävä? Näemmekö sykkeen? Onneksi tähän on jo alle pari viikkoa.

 

Helsingin Tuomiokirkko. Jääpuikkoja roikkumassa lumisesta havusta.

Juhlia esikoistani.

Joulukuu on esikoiseni synttärikuukausi. Minun pienen joululahjalapseni. <3 Vietämme joulukuussa sukulaissynttärit ja todennäköisesti tammikuun puolella hän saa ensimmäiset kaverisynttärinsä koulukavereilleen. Alkuperäinen tarkoitus oli, että juhlisimme molemmat synttärit peräkkäisinä päivinä. Mutta tässä alkuraskauden väsymyksessä jo sukulaissynttärien järjestäminen on minulle riittävän suuri ponnistus. Siksi toisenlainen järjestely.

 

Levätä.

Sairaslomani jatkuu, joten joulukuulle optimoin mahdollisimman paljon lepoa. Viime kerralla, kun otin lääkärin kanssa puheeksi, että haluaisin hakeutua alkukeväästä jonnekin töihin, hän pudisteli vain päätään ja sanoi, että hoida ensin itsesi kuntoon. Ne työt odottavat. Joten lepoa siis. Ja vastapainoksi liikuntaa ja kivaa tekemistä.

 

Joulukuussa aion.. - BMH - Big mamas home by JenniKämpin lasiseinä.

Aktivoitua taas uimisen suhteen.

Alkuraskauden väsymyksen alettua liikunnan harrastaminen on tyssännyt. Mutta sovimme puolisoni kanssa, että jatkamme taas uimista yhdessä joulukussa. Se kun on tehnyt molemmille todella hyvää. Lääkärini kannusti myös jatkamaan sitä samaan malliin kuin ennenkin.

 

Hoitaa hammas asiani kuntoon.

Kärsin todella kovasta hammaslääkäripelosta ja olen nyt vitkuttanut hammaslääkärille menoa vähän turhan kauan. Nyt minulla on kuitenkin sovittuna ensimmäinen toimenpideaika ja tämä asia etenee. Raskaus on ollut äärimmäisen hyvä motivaattori tämän asian hoitamiseen. Viimeisin lääkäri, joka laati minulle hoitosuunnitelman totesi, että kaikki on hoidettavissa, mutta se vaatii todennäkäisesti pari käyntiä. Puolisoni on onneksi luvannut tulla tsemppariksi mukaan lääkäriin. Ja minulle se, että olen saanut varattua ajan, on jo puoli voittoa. Kiitos kuitenkin teidän tsemppienne ja omien kokemustenne, tiedän etten ole ainoa, joka kärsii tästä pelosta.

 

Pohjois Esplanadi.

Suunnitella ja toteuttaa joululahjoja.

Olen suunnitellut tekeväni jonkin verran joululahjoja ihan itse. Suunnitelmissa on maalata pari akvarellia, neuloa ja leipoakin. Katsotaan mitä kaikkea saan lopulta tehtyä. Peukut pystyyn. Tämä ei ole vahvuusalueeni.

 

Viettää pikkujouluja vanhalla jengillä.

Aikana ennen lapsia, vietimme erään tietyn ystäväporukan kanssa eeppisiä kotibileitä. Mutta sitten tulivat lapset ja nämä bileet jäivät. Nyt on kuitenkin tarkoitus elvyttää tämä vanha perinne. Joitain tyyppejä on lähtenyt porukasta ja joitain tullut tilalle parisuhteiden myötä, mutta perus lössi on sama. Odotan tätä iltaa valtavasti. Tämä on ensimmäinen kerta, kun puolisoni tapaa tämän kyseisen jengin.

 

Tässä muutamia juttuja, mitä aion joulukussa tehdä. Miltä teidän joulukuunne näyttää?

Terkuin,

-Jenni

 

OSA KUVISTA: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Saan lapset kotiin!

Mieli mustana

Lounas pimeässä

6 parasta asiaa juuri nyt

Viimeaikoina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *