Hae
Big mamas home

Hyvää joulua

Halusin tulla toivottamaan teille kaikille oikein ihanaa ja riittävän rauhallista joulua. Voin vain kertoa, että tämän jälkikasvun kanssa, se riittävän rauhallinen on jo saavutus. Meidän tytöt ovat käyneet viimeiset pari päivää kunnolla ylikierroksilla, kun jännitys on alkanut kiehua pinnan alla. Mikä on täysin ymmärrettävää, kun kyse on lapsista. Itseasiassa tuo odotuksen ilo on aika tarttuvaa.

Big mamas home by Jenni S. Hyvää joulua

Big mamas home by Jenni S. Hyvää joulua

Tytöt olivat innoissaan pukista ja vielä enemmän innoissaan he olivat, kun paketista paljastui heille yhteinen Sylvanian Families leikkitalo ja hahmoja. Näillä he jaksoivat leikkiä koko illan, lähes sovussa.

Me ollaan syöty, juotu glögiä, nautittu, leivottu pipareita ja vietetty aikaa yhdessä. Nämä vapaat tulevat ainakin minulle niin tarpeeseen.

Palaan paremman postauksen kanssa sitten joulun jälkeen. Nyt toivotan vielä kerran oikein hyvää joulua.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.