Hae
Big mamas home

Syyskuun kirppislöydöt

Halusin listata teille hieman tekemiäni kirppislöytöjä. Ostan sekä itselleni, että tytöille paljon vaatteita second handina. Zadaan sovellus on ehdoton suosikkini. Tytöille löydän myös paljon vaatteita Herttoniemen Hertsi kauppakeskuksen Kidia second hand myymälästä. On aivan ihanaa, että myös tänne Itä-Helsinkiin on nyt saatu laadukas lastenvaatekirppis. Kävin tässä kuussa myös Relovessa ja Moody Mondayssa, mutta niistä en löytänyt mitään.

Mutta sen pidemmitää esipuheitta, kirppislöytöihin. Esittelen nämä siinä järjestyksessä, mitä olen löytänyt kenellekin.

Kirppislötö - Gugguun tunika - BMH - Big mamas home by Jenni

Esikoiselle

Gugguun tunika – Kidia second hand

Löysin tämän Gugguun viininpunaisen tunikan Herttoniemen Kidia second hand myymälästä. Todella hyväkuntoinen ja tästä tuli omistajansa suosikki kerta heitolla.

Kirppislöydöt - Lindexin joutsentunika - BMH - Big mamas home by Jenni

Lindexin joutsentunika – Kidia second hand

Tämä joutsentunika on niin ikään myös Kidialta. Erinomainen päiväkoti-/eskarivaate esikoiselle. Olen alkanut panostamaan lapsilla yksinkertaisiin, yksivärisiin alaosiin, jolloin yläosissa voi olla printtiä. Tytöt kun pitävät juuri tällaisista eläin- ja kukkaprinteistä. Silloin kokonaisuus pysyy edes vähän rauhallisempana.

Kirppislöytö - Gore-tex kengät - BMH - Big mamas home by Jenni

Talvikengät – Kidia second hand

Talvikengät esikoiselle, jonka jalka on kasvanut kesän aikana aivan älyttömästi. Ja kerrankin olin tässä suhteessa hyvissä ajoin liikkellä.

Kirppislöydöt - Papu mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuopukselle

Papu mekko – Kidia second hand

Tämä mekko on sellainen, jota kuopukseni kieltäytyi pitämästä aluksi vähän periaatteestakin. Mutta tämä on ilmeisesti ollut niin mukava päällä, että kuopus on selkeästi tykästynyt tähän mekkoon. Vielä hän ei ole myöntänyt pitävänsä tästä, mutta tämä valikoituu päälle aina, kun se on puhtaana.

Kirppislöytö - BMH - Big mamas home by Jenni

H&M pusero – Kidia second hand

Kuopus valitsi tämän itse ja tästä tuli kerta heitolla pienen suosikki. Hintaa puserolla taisi olla noin kolme euroa ja tämä on ollut jatkuvasti päällä. Eli todellakin hintanta väärtti.

Gugguun legginssit – Zadaa app

Löysin nämä legginssit Zadaasta, enkä voinut vastustaa näitä. Isosiskolta siirtyy myös aiempaa vähemmän housuja pikkusiskolle, joten kuopuksella on myös todellinen tarve housuille. Ajattelin näitä enemmän kaupunkihousuiksi, mutta pieni puki nämä heti ensimmäiseksi päiväkotiin jalkaan ja kutsuu näitä ”kakkuhousuiksi”.

Kirppislöytö - Vansin lenkkarit - BMH - Big mamas home by Jenni

Minulle

Vansin lenkkarit – Zadaa app

Minun on täytynyt täydentää kenkävarastoani, joten olen kolunnut Zadaata läpi. Kaupunkilenkkareiksi löysin nämä kauniit Vansit.

Kirppislöytö - Nilkkurit - BMH - Big mamas home by Jenni

Mustat nilkkurit – Zadaa app

Olen löytänyt korot uudelleen raskauden jälkeen, joten halusin ostaa tukevat korkonilkkurit itselleni. Nämä ovat olleet jalassa lähes päivittäin.

Kirppislöydöt - H&M korkkarit - BMH - Big mamas home by Jenni

H&M kimallekorkokengät – Zadaa app

Nämä ovat viralliset haltiakummikenkäni. Kerroin, että onnistuin hukkaamaan läjän kenkiä muutossa, joten minulla oli oikea tarve korkokengille. Pidän näiden paksusta korosta, sekä kimalteesta, joka antaa koroille omaa asennetta.

Tässä olivat syyskuun kirppislöydöt ja olisi kiva kuulla, kaipaisitteko vastaavia postauksia tänne blogiin?

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Second hand asu

Syksyn kivoin asu

Mjuk. – Helppo tapa myydä huonekalusi

Kesämekko stailattuna syksyyn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.