Hae
Big mamas home

Ystävyys jakso

Ihanaa lauantaita. Meillä on ollut tyttöjen kanssa ihan super kiva päivä. Ihanaa, kun ollaan kaikki terveitä ja voidaan touhuta. Nää minit tuntuu koko ajan mahtavammilta tyypeiltä, uhmineen kaikkineen. 
Palaan meidän puuhiin kuitenkin, toisella kertaa. Nyt haluan nimittäin puhua jostain ihan muusta. Nimittäin meidän Terapian tarpeessa podin uusimmasta jaksosta. 
Big mamas home by Jenni S. Ystävyys jakso Terapian tarpeessa podcast

Big mamas home by Jenni S. Ystävyys jakso Terapian tarpeessa podcast
Puhutaan Erikan kanssa tällä kertaa ystävyydestä. Tämän vuoksi kaivoin tietokoneen uumenista esiin nämä vanhat selfiet. Nämä on otettu noin kolme vuotta sitten. Silloin meillä on ollut vain yksi lapsi, minkä mahdollisesti huomaa olemattomista silmäpusseista. Toisen lapsen ja vuorotyön aloittamisen jälkeen, silmäpussit never same. 
Big mamas home by Jenni S. Ystävyys jakso Terapian tarpeessa podcast
Puhun podissa siitä, miten äidiksi tuleminen vaikutti ystävyyssuhteisiini. Tunnustan, että moni villi sinkkuystäväni jäi viettämään villiä sinkkuelämää ja jätti minut itsekseen. Mikä on täysin ymmärrettävää. Vauvan kanssa ei lähdetä noin vain baariin. Mutta enhän minä täysin yksin jäänyt. Erikasta en esimerkiksi päässyt eroon lapsista huolimatta. Me itseasiassa lähennyimme minun lisääntymiseni myötä. Kerron myös miten olen tavannut parikin äitikaveriani, joista toisen kasnsa olin pitämässä eilen Perjantain parhaiden kisakatsomoa. (Katsottiin me vähän jalkapalloakin, whata?) 
Mutta ilman sen pidempiä mainospuheita, menkää kuuntelemaan uusi jakso ja kertokaa mitä tykkäsitte. Pusuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.