Hae
Big mamas home

Keskittyisit lapsiisi, äläkä niihin tinderpoikaystäviin

Sain tässä kommentin, jossa minua kehoitettiin keskittymään enemmän lapsiini ja vähemmän niihin tinderpoikaystäviin. Kommentti oli taas monella tapaa asiaton, vaikka kirjoitusasu oli asiallinen. Ensinnäkin, kaikkien pitäisi muistaa vanha kunnon sanonta; Jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa, kannattaa pysyä hiljaa. Toisekseen, pyytämättä annettu neuvo on pelkkä moite, eikä neuvo ollenkaan.

Mitä minä kerron teille

Sen lisäksi tässä asiassa toivoisin ihmisiltä medialukutaitoa ja kykyä järkeillä asioita. Blogilleni on tähän hetkeen mennessä kertynyt lukijoita jo tuhansia, joten äitini ei ole ainoa joka näitä minun juttujani lukee. Sen lisäksi lapseni ovat oikeutettuja omaan yksityisyyteensä. Näin ollen mietin tarkkaan mitä kaikkea teille näytän ja mistä kaikesta teille kirjoitan. On ihan eri asia kirjoittaa teille omasta äitiydestäni ja lastenvaatteista, kuin jostain lasten henkilökohtaisista asioista. He toki vilahtelevat kanavissani silloin tällöin, ovathan he iso osa elämääni. Mutta elämäni on paljon muutakin kuin äitiyttä.

Keskity lapsiisi, etkä niihin tinderpoikaystäviin - BMH - Big mamas home by Jenni

Näin ollen kanavissani on esille ne monet muut asiat, jotka ovat osa elämääni, kuten muoti, kauneus, opiskelu ja se deittailu. Näistä tämä jälkimmäinen on siitä todella hedelmällinen aihe, että ihmisten käytös ja psykologia kiinnostavat minua. Sen lisäksi deittailussa mietityttää monet ilmiöt, kuten nykyajan pikadeittikulttuuri ja vaikka ghostaaminen. Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, se kiinnostaa lukijoita. Koska minäkin teen blogissani kaupallisia julkaisuja, on todella tärkeää, että blogini kiinnostaa. Siksi minun kannattaa kirjoittaa aiheista, jotka kiinnostavat. Deittailusta on yllättävän helppoa kirjoittaa. Koska olen oman deittielämäni päähenkilö, voin kirjoittaa asioista omasta näkökulmastani. Sen lisäksi voin pohtia blogissa millainen olisi täydellinen tinderprofiili ja myös sitä ghostaamista. Ihmissuhteista riittää jos jonkinnäköistä aihetta. Samalla voin antaa lapsilleni sen rauhan, minkä he ansaitsevat.

Ikävä kommentti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kaipaan muutakin

Tämä voi toki antaa valheellisesti sen kuvan, että elämäni pyörii kokonaan deittailun ympärillä. Ei, se on vain yksi blogini aihepiireistä. Elämässäni on paljon enemmän, kuin teille kerron. Mikä pitäisi olla jo suurimmalle osalle melko selvää, kun elämme vahvasti someaikaa. Ei minulla ole koko ajan menossa sutinoita, eikä minulla ole edes jokaiselle lapsivapaille sovittuna muita treffejä, kuin kuvaustreffit Katrin kanssa.

Voi olla, että joudun roviolle tämän myötä, mutta vaikka lapset ovat minulle kaikkeni, he eivät pelkästään riitä minulle. Kaipaan rinnalleni toista aikuista. Kaipaan aikuisten välistä rakkautta. Siitäkin huolimatta, että sydämeni on pakahtua rakkaudesta, kun halaan lastani. Vaikka rakastan lapsiani, se ei ole sama asia kuin se, että saisin rakkautta ja läheisyyttä toiselta aikuiselta.

Tämän pitkän palopuheen päätteeksi totean vielä kerran, jos mielipidettäsi ei kysytä, sitä ei tarvitse kertoa. Ystävällinen kommentti ja turha neuvo ovat eri asia.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kuinka hukata kundi Tinderissä

Miten puhun lasten kanssa deittailusta

Deittailu ja sen jakaminen julkisesti

Parisuhdetta etsivällä naisella ei saisi olla seksisuhdetta

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    On se vaan hassua, että naimisissa olevan äiti-ihmisen kuuluu järjestää aikaa myös puolisolleen. Pitää olla aikuisten aikaa ja se on ”normaalia”. Vaan sinkkuäidinkö pitäisi istua 24/7 lastensa kanssa eikä koskaanikinä haluta mitään muuta?! Ihmisillä on outoja mielipiteitä…

  2. mika kirjoitti:

    Somessa tuntuu olevan vaikeata käsittää kokonaisuuksia. Kuten sanoitkin, elämääsi kuuluu varmasti paljon muutakin kuin se mikä somesta nãkyy.
    Jostain syystä on helpompi nähdä asiat musta valkoisina, joko deittailen 24/7 tai tuijotan kotona seinãä, kuin nähdä niitä muitakin sãvyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *