Hae
Big mamas home

No sitä perhearkea

Lapset tulivat kotiin tänään ja sen kyllä huomaa. 😀 Tänään nauratti somessa, kun Hanna Väyrynen oli ihmetellyt, miten lapsi oli saanut kuulunymmärtämisestä 10, vaikka tämä taito ei kotona näy. Minä ihmettelin samaa, kun koulun terkkari totesi lapsen kuulon olevan erinomainen. Tämä siis kaikella rakkaudella omia jälkeläisiä kohtaan, mutta ei se kuulo tuntunut pelaavan tänäänkään tässä kotona. Siitä huolimatta oli ihanaa saada lapset kotiin. He höpöttivät tulevia vappusuunnitelmiaan ja kertoivat päivästään. Toisen päiväkotiin on tullut jonkin aikaa sitten uusi lapsi, joka on kuulemaa tosi kiva. Toinen esitteli iltapäiväkerhon askartelujaan. Molemmat ihmettelivät, kun siirsin taimia isompiin ruukkuihin. Yhdessä luettiin Fanni ja pikkuinen Miu-kirjaa ja juteltiin siitä, miten sisaruuteen liittyy välillä todella vaikeitakin tunteita.

Päivän Asu

Trenssi / H&M

Neule / H&M

Hame / H&M Mama

Laukku / H&M

Tennarit / Vans second hand

Korvakorut / Vallakoru

 

Toisella lapsella oli hajonnut myös kengät koulussa. Oltiin ostettu lapsen todella hartaasta pyynnöstä sellaiset vilkkuvat tennarit, jotka eivät sitten kestäneet. No, sainpa taas muistutuksen kantapään kautta siitä, että olisi pitänyt ostaa jotain tuttua ja luotettavaa merkkiä. Puoliso kävi juoksemassa illalla kaupasta aiemmin sovitetut kengät, jotka todennäköisesti merkin puolesta kestäisivät paremmin. Kai se oli hyvä saada tästäkin taas muistutus itselle.

Mutta tämä on sitä perhearkea parhaimmillaan. Siihen kuuluu melua, meteliä, sitä valikoivaa kuuloa, sattumuksia lasten varusteiden kanssa. Milloin on uusien housujen polvessa reikä ja milloin on se lenkkari rikki. On väsymystä ja kiukuttelua, mutta on myös naurua, halailua ja kaikkea muuta aivan ihanaa. En vaihtaisi tätä pois mistään hinnasta. En edes niitä huonompia päiviä. Olen kaikkein onnellisimmillani silloin kun lapset ovat kotona. Vielä parempi, jos siinä on päällä vielä yksi tai pari lasten kaveria, koska tämä on sitä, mistä lapsettomuusvuosina kipeästi haaveilin.

En muuten malta odottaa lasten melko pian alkavaa kesälomaa! Saadaan lomailla yhdessä koko poppoo ja lapset ovat pidempiä pätkiä meillä. Toki, he ovat niitä samoja pidempiä lomapätkiä myös toisessa kodissa. Mutta siitä huolimatta aion nauttia täysin rinnoin niistä meidän lomapätkistä.

Tässä myös mietin sitä, että tätä meidän nykyistä perhearkea on jäljeillä enää ihan todella vähän. Vauvan laskettuaika lähenee. Ja itsehän uskon, että hän todennäköisesti saapuu vähän aikaisemmin, koska synnytyspelko ja hepatogestoosi. Odotan edelleen innolla tulevaa vauva-aikaa ja sitä, että päästään koko perhe tutustumaan uuteen tulokkaaseen.

Mitä teidän perheille kuuluu juuri nyt?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Varaslähtö kukkamekkokauteen

Sininen kauluspaita

Viimeiset talvitakki kuvat tälle keväälle

Asukuvaukset

Lyhyt trenssi, jonka luulin aluksi olleen hutiostos

4 kommenttia

  1. Zzbe kirjoitti:

    Moikka! Luetko vanhempien tekstien kommentteja tai saatko niistä ilmoituksia? Tuohon sitruunamarenkipiirakka-ohjeeseen liittyen laitoin viestiä 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Moikka. Luen ja saan. Aina en kommentteja julkaistessani ehdi niihin vastaamaan, mutta vastaan jahka ehdin ja muistan. 🙂

  2. Zzbe kirjoitti:

    Okei eli olin siis vaan liika malttamaton! 🙂 Kiitos ja kuittaus, jatkan empiiristä marenkitutkimusta!

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kannattaa muistaa vaan, että välillä vastaan nopeammin ja välillä hitaammin. 🙂 Raportoi ihmeessä miten marengin kanssa menee. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *