Hae
Big mamas home

Blogi täyttää tänään seitsemän vuotta!

Blogini täyttää tänä päivänä seitsemän vuotta! Seitsemän vuotta sitten tuuttasin ulos tämän blogin ensimmäisen blogipostauksen. Mikä tuntuu ihan uskomattomalta. Ensimmäisessä blogipistauksessa kirjoitin elämänmuutoksista. Olin silloin raskaana esikoisestani. Jäin varhain sairaslomalle kovien supistusten vuoksi ja kaipasin päiviin vähän muutakin tekemistä. Olin kokeillut bloggaamista aiemminkin ja lopettanut, kun tajusin kuinka paljon töitä se vaati. Vuotta myöhemmin päätin kokeilla uudestaan.

Blogisynttärit - BMH - Big mamas home by Jenni

Näin kirjoitin seitsemän vuotta sitten
Sain kuulla olevani raskaana. Se tuntui sekä ihanalta, että tavattoman hämmentävältä. Kun aloin miettimään hieman myöhemmin uudelleen blogin kirjoittamista, Nörttitytön päiväkirjat alkoivat kaipaamaan kunnon remonttia. Jostain syystä vauvajutut eivät tuntuneet sopivan ollenkaan kyseiseen blogiin.

Kun sitten kerroin raskaudestani ystävilleni, monet kyselivät, jos eivät heti, niin melko pian onko minulta tulossa mammablogia. Jo alussa totesin etten halua pitää pelkästään äitiys- tai raskausblogia. Haluan edelleen höpötellä sisustus-, meikki-, vaate- ja muita juttuja, jotka ovat osa elämässäni. Enkä halua jakaa kaikkea useampaan blogiin. Halusin kuitekin mahduttaa vauvailut mukaan, koska tämä muuttaa elämääni melkoisesti ja tuo siihen aivan kokonaan uutta sisältöä. Minusta on myös ihanaa olla raskaana ja katsella vauvanvaatteita ja -tarvikkeita, jonka vuoksi haluan myös kertoa niistä muille. Tämä tuntui kaikin puolin parhaalta hetkeltä uudistaa blogi kokonaan, nimeä ja sisältöä myöten.
Blogi täytti seitsemän vuotta - BMH - Big mamas home by Jenni

Seitsemän vuotta

Aika paljon on muuttunut seitsemässä vuodessa. Halusin kirjoittaa enimmäkseen sisustamisesta, joka minua kiinnosti jo silloin. Suurinpiirtein ensimmäiseen vuoteen en julkaissut tunnistettavia kuvia edes itsestäni. Minun ei ollut tarkoitus julkaista kuvia itsestäni ollenkaan, eikä varsinkaan aloittaa tyyliblogia. Vaan toisin kävi. Seitsemän vuotta sitten minulla ei ollut myöskään pienintäkään hajua blogin kirjoittamisesta. Blogini oli silloin enemmän tai vähemmän päiväkirjamainen.
Seitsemän vuotta ja blogista on tullut minulle äärimmäisen rakas harrastus ja lisätulojen lähde, mistä olen kiitollinen. Olen saanut jakaa kokemuksiani ja saanut vertaistukea. Olen saanut keventää taakkaani ja jakaa kanssanne myös hyviä hetkiä. Ja ihan heti en ole lopettamassa. Blogi on luontainen ja ihana osa elämääni. Ilman sitä en olisi hyppinyt kuluvalla viikolla aurinkokukkapellolla Katrin kanssa. Ja tuskin olisin edes tutustunut Katriin tai Heidiin. <3 Blogi on siis tuonut elämääni myös rakkaita ystäviä. Sen lisäksi todella kivoja ja erillaisia kokemuksia! Seitsemän vuotta myöhemmin saan myös olla Blogit.fi:n blogien top-10 listan kärjessä!
Blogi täytti seitsemän vuotta - BMH - Big mamas home by Jenni
En valitsisi toisin, jos päätyisin aikakoneella ajassa taaksepäin ja miettisin sitä perustaisinko blogin. Tekisin asioita hieman eri tavalla, mutta en ole katunut päivääkään blogin perustamista. Rakastan tätä hommaa.
-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Jutustelin taas sinkkuäitiydestä toimittajalle

BMH – Blogini tarina

Esittely – Kuka minä olen

Tilinpäätös vuodesta 2021

Asukuvien kulissien takana video

2 kommenttia

  1. Jaana Koo kirjoitti:

    Onnea! 🥰
    Ja kiitos että kirjoitat ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *