Hae
Big mamas home

Kuukauden hankkinnat: Heinäkuun alelöydöt

Aloin viime kuussa päivittämään tänne blogiin omia vaatehankintojani. Siksi, että pysyn hieman perillä siitä, mitä tulee hankittua ja mistä. Tämä siksi, että haluan muuttaa omaa ostokäyttäytymistäni järkevämmäksi. Haluan ostaa vaatteeni ennemmin tarve, kuin halu edellä. Sen lisäksi tämä liittyy myös vahvasti oman tyylini kehittymiseen ja kehittämiseen. Lisäksi, koska hankin osan vaatteistani second handina, haluan jakaa teille löytäjeni kautta inspiraatiota. Kaikkea minä en toki löydä käytettynä.

Ja tosiaan, tämä postaussarja on tasan vain omille vaatehankinnoilleni. Lastenvaatelöydöt tulevat omiin postauksiinsa. Siskokset ovat kumpikin venähtäneet taas niin, että lastenvaateinspiraatiota on taatusti tulossa lähitulevaisuudessa.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

Tässä kuussa tein useamman löydön. Kaikki on ostettu joko second handina tai sitten alennusmyynnistä, mistä olen tosi ylpeä. Aika paljon on tultu eteenpäin ajasta, kun hassasin ison osan palkkaa ihan vain vaatekaupoissa hamstraamiseen. Ja tosiaan, sanon tämän tässä nyt, minä teen vaatehankintoja. Joskus enemmän, joskus vähemmän, mutta joka tapauksessa, teen niitä. Sitä en kiellä, mutta teen töitä sen eteen, että saisin järkevöitettyä hankintani.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

HEINÄKUUN HANKINNAT:

2x Farkut H&M Ale

Paitapusero COS Second hand (Zadaa)

Kauluspaita NA-KD Second hand (Zadaa)

Mekko NANSO Second hand (Zadaa)

Printtitoppi H&M Ale

Pitsitoppi H&M Ale

Loaferit ANNA FIELD Second hand (Zadaa)

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

Pari sanaa tekemistäni hankinnoista. Ensinnäkin, minulla kirjaimellisesti kuluu useammat farkut vuodessa. Reiteni hinkkaavat kävellessä yhteen ja vielä en ole löytänyt materiaalia, joka olisi kestänyt käytössä sen kulutuksen. Näillä kaksilla farkuilla mennään nyt taas se aika, minkä ne kestävät ja sitten kierrätän ne. Edellisistä puhkimenneistä farkuista saksin sortsit. Farkut on myös helppo kierrättää kangasjätteenä uusiokäyttöön.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

Topit ja paidat ovat oman tyylini kulmakiviä ja niillä on aina käyttöä. Tuon printtitopin kohdalla mietin onko se uhka vai mahdollisuus. Olen ollut koko kesän todella viehättynyt erilaisista printeistä. Lopulta voin kertoa, että tämä toppi on ollut viimeisen viikon käytetyin vaate. Rakastan sitä.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

Mitä loafereihin tulee, kulutin juhannuksena edelliset ballerinani puhki ja tarvitsin niille seuraajan. Olen ennenkin kertonut blogissani ballerinaongelmastani. Kyseinen kenkämalli kuluu minun jalassani yleensä kyljistä puhki. Tästä syystä pyrin nykyään ostamaan ballerinani käytettyinä, enkä hamstraa niitä monia kappaleita kaappiin.

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

 

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden hankinnat: Heinäkuun alelöydöt

Se, miten nämä katsaukset etenevät jatkossa niin ajatattelin, että aina kvarttaaleittain tekisin vähän laajemman postauksen. Miettisin, onko hankinnoille tullut käyttöä ja mitä kaikkea on tullut hankittua kolmen kuukauden aikana. Miltä tämä teistä lukijoista kuulostaa?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.