Hae
Big mamas home

Mokkatakki & vihreä tunika

Rauhallista sunnuntai-iltaa, tai maanantaiaamua tai milloin ikinä nyt luetkaan tätä. Minä kirjoitan tätä illalla, sohvalla istuen, torkkupeiton kanssa. Lapset nukkuu jo ja niin luultavasti miehenikin. Suunnitelmiini kuuluu kuppi kuumaa, vahvaa teetä ja Bridget Jones-elokuva. Kaipaa tänä iltana hömppää, enkä yksinkertaisesti pysty mihinkään rakentavampaan. Joten Bridget Jones it is. 
Big mamas home by Jenni S. Mokkatakki ja vihreä tunika

Big mamas home by Jenni S. Mokkatakki ja vihreä tunika
Omat viikonloppusuunnitelmani menivät uusiksi. Mutta koska olin jo sopinut mieheni kanssa, että hän viihdyttää lapsia tänään, karkasin kotoa aivan itsekseni. Kävin sushilla ja kävelemässä, mikä ei ollut yhtään pöllömpi vaihtoehto illalle. Olin kipeästi tuulettumisen tarpeessa ja pikku hetki omaa rauhaa teki ihmeitä. Tuulettumisen ja oman ajan ei onneksi tarvitse olla tämän kummempaa, vaikka aikuisten yökyläilylle on oma paikkansa ja aikansa. Pikku happihyppelyn jälkeen oli mukava tulla kotiin. 
Big mamas home by Jenni S. Mokkatakki ja vihreä tunika

Big mamas home by Jenni S. Mokkatakki ja vihreä tunika
Asun vihreästä tunikasta on tullut yksi lempi vaatteistani. Se on mukava päällä ja hyvin monikäyttöinen. Se toimii kotona joogahousujen kanssa ja treffeillä ysätävän kanssa. Sen kaveriksi sopii hyvin neule- tai nahkatakki. Ja pakko myöntää, että näin kolmekymppisenä sitä on oppinut arvostamaan mukavuutta. Historiaa on ne ajat, kun juoksin ulkona aivan liian epämukavissa korkokengissä. 
Big mamas home by Jenni S. Mokkatakki ja vihreä tunika
OUTFIT 
Takki H&M 
Tunika H&M 
Jegginssit H&M 
Kengät NIKE Second hand Zadaa 
Nyt minä alan katsoa Britget Jonesia ja toivotan teille leppoisaa iltaa.

2 kommenttia

  1. Iina / MouMou kirjoitti:

    Happihyppely tekee välillä niin hyvää. Varsinkin metsässä! Se on mulle tehokkaampi paikka rentoutua ja rauhoittua kuin mikään muu. ?

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Metsässä on ihanaa. Minä rauhoitun myös meren äärellä. Vesi on ollut minulle aina rauhoittava elementti. Nykyisin huomaan kyllä tiettyä seesteisyyttä myös kaupungissa, autojen ja ihmispaljouden keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.