Hae
Big mamas home

Aikuisten yökylässä

Instagramissa minua seuranneet tietävätkin, että olin viikonloppuna aikuisten yökylässä Erikan luona.
Olen jo jonkin aikaa puhunut miehelleni, että tarvitsen paussin ja yön poissa kotoa. Mikä on helpommin sanottu, kuin tehty kun olen vuorotöissä. Nyt minun ja Erikan kalenteri natsasi viimein ja saimme järjestettyä minulle viikonloppupaussin. Niinpä minä pakkasin ikeakassini ja matkasin toiselle puolelle Helsinkiä. (Ikeakassi, koska olimme sopineet kuvaavamme mahdollisimman paljon viikonlopun aikana, joten kassi oli täynnä vaatteita, kuvauspropseja, kameranjalkaa, höyrytintä, nypynpoistajaa yms.)
Big mamas home by Jenni S. Aikuisten yökylässä
Erika on muuttanut miehensä kanssa noin kuukausi takaperin uuteen kotiin, joka on sympaattinen, pieni kaksio ja minun silmissäni ihan täydellinen nuorenparin tarpeisiin. Parasta kaksiossa taisi olla se, että huoneet ovat kahdessa kerroksessa. Alhaalla on pieni keittiö ja olohuone, sekä kylpyhuone ja yläkerta on parvi, jossa on kuitenkin riittävästi yksityisyyttä. Kaksion pieni portaikko tuli instagramseuraajille tutuksi selfiepaikkana. ? Siellä otettiin selfie jos toinenkin.
Big mamas home by Jenni S. Aikuisten yökylässä
Me kuvattiin paljon, mutta otettiin myös rennosti, nautittiin viiniä, syötiin pitsaa ja katsottiin elokuvaa. Minulla vaan iski taisteluväsymys jo ennen elokuvan loppua ja menin nukkumaan ennen muita. Sammuin, kuin saunalyhty ja heräsin vasta aamulla.
Big mamas home by Jenni S. Aikuisten yökylässä
Minulla oli jo matkalla tosi vapautunut ja hyvä fiilis. Ei sitä voi tarpeeksi korostaa, kuinka vanhemmatkin tarvitsevat omaa aikaa poissa kotoa, niin yhdessä kuin erikseenkin. Vanhemman ei missään nimessä pidä hävetä sitä, että tarvitsee omaa aikaa. Hetken hengähdystauko tekee hyvää kenelle tahansa. Lapset ovat minulle tärkeintä maailmassa, mutta minusta tulee taas monta kertaa parempi äiti, kun käyn omien ystävieni kanssa ulkona.
Käyttekö te yökylässä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.