Hae
Big mamas home

Lyhyt trenssi ja viime aikojen kuulumisia

Ihan aluksi vauvakuulumisia sen verran, että meillä on vissiin menossa neljän kuukauden hulinat. Yöt ja yöunet on siis tällä hetkellä vähän herran haltuun. Aluksi yöt meni kutakuinkin kohtuulliset, mutta illalla nukahtaminen oli haastavaa. Ensimmäistä kertaa tämä vauva on kukkunut kymmeen, yhteentoista asti illalla. Kivaa siinä on ollut se, että vauva on ehtinyt nähdä iskää vielä illalla, mutta ei niin kivaa on ollut oman ajan puute. Sitten kun vauva nukahti illalla ihmisten aikaan, niin yöllä on ollut parin tunnin kukkumiset. Mutta toivon sitä, että tämä viikon tai kahden rääkki tuo mukanaan paremmat yö- ja päiväunet. Jos ei, niin onpahan niistä taas selvitty.

 

Trenssi / H&M

Neule / Nanso saatu*

Housut / H&M

Kangaskassi / Nanso saatu*

Kengät / New Look

Korvakorut / Smiling design

 

Hulinat ovat iso syy sille, miksi blogin päivittäminen on ollut juuri nyt vähän hitaampaa. Kapasiteetti ei vain ole riittänyt kirjoittamiseen. Uskon, että pienen vauvan ja lapsen vanhemmat ymmärtävät tämän varmasti.

Työkuvioita

Hulinoiden lisäksi jännitän tällä hetkellä työkuvioita. Kävin viime viikolla haastattelussa ja nyt odotan vastauksia siihen liittyen. Pääsisin tekemään kunnolla sisällöntuotto töitä tässä vanhempainvapaan ohella. Tästä en kuitenkaan uskalla sen enempää vielä sanoa, mutta saa pitää peukkuja asian suhteen. Minulle tämä sisällöntuotanto ja markkinointihomma on ensinnäkin iso unelma ja menolippu pois sieltä hoitoalalta, jossa ajauduin pahaan burnoutiin.

Lyhyt trenssi

Asusta sen verran, että minä olen ollut onnellinen näistä leudommista, lähes lämpimistä ilmoista, kun ulkona on tarjennut vain ohuen takin ja neuleen kanssa. Äiti totesi heti ”kesänlapsi” kun kerroin tämän hieman epäsuositun mielipiteeni. En välitä talvesta tai lumesta. Talvi onkin se inhokkivuodenaikani, joten minulla ei ole varsinaisesti kiire saada tänne lunta ja pakkasta. Siksi olen nauttinut tästä pitkälle venyneestä syksystä.

Muistatteko tuon lyhyen trenssin, jonka ajattelin aikanaan olevan hutiostos? Se on ollut ehdottomasti käytetyinpiä takkejani ja olen aina innoissani, kun voin kaivaa sen esille talven jäljiltä. Kohta sen kanssa ei enää tarkene, vaikka olisi kuinka paksu neule alla. Vielä tuo Nansolta saatu Nummi-neuletakki on pitänyt lämpimänä. Mutta vaikka tämä lyhyt trenssi on aivan ihana, huomaan haaveilevani myös pidemmästä versiosta sen kaveriksi. Ehkä mustasta sellaisesta?

Nuo ihanat kurpitsakorvakorut ovat Smiling Designin Johannan käsialaa. Ne olivat syksyn limited editionia, joten valitettavasti niitä ei enää saa. Mutta eivätkö ne ole somat. Johanna on muuten juuri julkaissut uuden juhlakauden kokoelman. Smiling Design on itselleni siitä merkityksellinen brändi, että siitä tämä minun kotimaisten korvakorujen keräily lähti. Se on edelleen lempi brändejäni ja Johanna on kehittänyt hienosti yritystään. Toivon todella, että saan ostaa korvakoruja vielä vuosienkin päästä Smiling Designin verkkokaupasta.

Mitä sinulle kuuluu? Tiedän, että siellä ruudun takana on muitakin pienen vauvan vanhempia, joten joko teillä on ollut hulinat?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Musta trikoohame ja pitsitoppi

Vaalea asu ja ristiäisten jälkeiset tunnelmat

4 tämän hetken kysytyintä kysymystä Instagramissa

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Rennosti kauluspaidassa ja farkuissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *