Hae
Big mamas home

21. luukku: Neljä joulujuhliin sopivaa kampausta

Nyt olisi vuorossa muutama kampausidea jouluksi. Minä olen hyvin yksinkertaisten kaumpausten ystävä. Minulla ei kärsivällisyys yksinkertaisesti riitä mihinkään kovin monimutkaiseen. Enkä usko, että olen ainoa. Siksi halusin koota postauksen muutamasta yksinkertaisesta, kivasta kampauksesta. Sellaisista, jotka ovat yksinkertaisia, mutta kuitenkin vähän enemmän kuin tukka vain auki. Paino sanalla vähän.

 

Näiden kampausten pohja on suoristusraudalla kiharretut hiukset. Mutta suoristetutkin hiukset toimivat yhtä hyvin. Ja hiusten kihartaminen on ollut todennäköisesti se vaativin osuus. Käytän omiin kiharoihini vähän muotovaahtoa, sekä lämpösuojaa. Lopuksi hiuksiin voi suihkuttaa kevyesti hiuslakkaa. Ja siis, minulla on luonnonkihara tukka, mutta tällaiset suoristusrautakiharat ovat huomattavasti siistimmät.

Nyt kampausten pariin.

Puoliponnari hiusklipsillä

Todella yksinkertainen kampaus. Käytännössähän tämä on tosiaan puoliponnari hiusklipsillä. Mutta jopa ruokakaupasta saattaa löytää kivan hiusklipsin, joka on se kampauksen pointti. Helmin koristeltu kultainen hiusklipsi tulee kivasti esiin tukasta ja antaa tälle kampaukselle vähän glamouria.

Iso, näyttävä pinni

Eli kiharretut hiukset ja iso näyttävä pinni. Minulla on kampauksessa kaksi tavallista pinniä tukemassa kampausta, mutta tuo tekojalokivin koristeltu klipsi saa pysyä pääosassa tässä kampauksessa.

Näyttävä panta

Tässä panta voisi olla myös paljon näyttävämpi, mutta valitsin mieluummin tilanteeseen sopivan joulunpunaisen pannan. Esiemerkiksi mustassa asussa punainen panta tulee tosi kivasti esille. Siihen voi liittää vielä näyttävät korvakorut, jotka tulevat entistä paremmin esille, kun panta pitää hiukset pois korvisten päältä.

Hauska poninhäntä

Meillä on tällaiset hauskat poronsarvi pinnit, joilla päätin tehdä tällaisen hauskan ponnarin. Nämä kuuluvat sellaiseen poronuttura-settiin. Mutta minun lyhkäiseen ja ohueen tukkaan nutturan tekeminen on aavistuksen vaikeaa. Mutta väitän, että tämä toimii myös aika kivasti. Lasten mielestä äiti oli hassun näköinen poron sarvissa.

 

Toivottavasti lähdette kokeilemaan näiden helppojen kampausten tekoa ja tästä postauksesta on mahdollisimman monelle iloa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

16. luukku: Miten saada joulusta mahdollisimman paljon irti, ilman stressiä

15. luukku: Lasten joulusanat

14. luukku: Paljettimekko pikkujoulukelpoiseksi

13. luukku: Meidän joulukoti

12. luukku: Ihanimmat kotimaiset korvakorut joulukauteen

2 kommenttia

  1. Erja kirjoitti:

    Olet niin kaunis ja onnellisen näköinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *