Hae
Big mamas home

Vähän ahdistaa

Olen kertonut, että minulla on mahdollisuus päästä viimeistelemään lähihoitajantutkintoni. Ig-storyssani kerroin, että saisin perjantaina varmistuksen asiaan. Paitsi etten saanut. Mikä on todella turhauttavaa. Jännitin koko viikon ja erityisesti torstain tätä tietoa, mutta ole edelleen yhtä epätietoinen.
opiskelu, oppisopimus, opintoviikot,
Homman nimi on se, että saan oppisopimuspaikan, jos olen suorittanut 2/3 osaa opinnoista. Mikä tarkoittaisi 80 opintoviikkoa 120. Papereissani lukee kuitenkin 41, vaikka olen jo pitkällä erikoistumisessani. Mietin puoli päivää, miksi opintorekisterissäni näkyy niin vähän viikkoja vaikka olen suorittaut varmasti lähemmäs 9/10 opinnoista. Sitten tajusin, että olen käynyt opintojani viimeksi aikuisopiston puolella, jossa se 120 ov:ta tiivistetään 45. Nyt tämä täytyy selittää työpaikkaani opettajan avulla ja sitten pääsen toivon mukaan aloittamaan. Ellei tässä tule uutta mutkaa matkaan.
opiskelu, oppisopimus, opintoviikot,
Eniten ärsyttää se, että tämä tuli viikonloppua vasten. En voi tehdä asialle mitään tänä aikana ja edistää tilannetta.
Tämä ei ollut suunniteltua, mutta haluan kovasti päästä tekemään tämän oppisopimuksella. Olen aina hävennyt sitä ettei minulla ole toisen asteen tutkintoa. Siitäkin huolimatta, että ammattikoulun aloittaessani oikea paikka minulle olisi ollut valvotut olosuhteen suljetussa hoitolaitoksessa, eikä koulun penkki. Jos tämä onnistuu, minulla on todennäköisesti paperit jo ennen joulua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.