Hae
Big mamas home

Löytöjä omasta vaatekaapista

Harrastatko omassa vaatekaapissa shoppailua? Minä harrastan. Sitä niin helposti unohtaa, mitä omassa kaapissa on, kun arjessa turvautuu aina niihin legginsseihin. Sen lisäksi raskauden ja palautumisen aikana osa vaatekaappini vaatteista on jäänyt vähän paitsioon. Sen lisäksi korvieni välissä on käynyt tyylin puolesta melkoinen myllerrys. Olen myös luopunut ja laittanut eteenpäin joitain vaatteita. Kaikkea en ole pistänyt eteenpäin, vaan viikannut kaappiin, odottamaan käyttöä. Yksi näistä käyttöä odottavista vaatteista on tuo musta kellohame.

 

Neule / Nanso saatu*

Hame / New Look

Korvakorut / Vorssa Ink

 

Minulle tulee kellohameesta erityisesti mieleen meidän äiti ja hänen kellohameensa. Kyseessä on siis klassikko. Etsin pari vuotta sitten tällaista mustaa simppeliä hametta ja lopulta löysinkin sen New Lookilta. On ollut hyvä löytö. Rakastan ajatonta ja klassista tyyliä. Se on itselleni se kaikkein omin ja turvallisin. Toki, viime aikoina olen innostunut maustamaan sitä vähän muullakin, mutta siitä lisää vähän myöhemmin.

Näin keväällä tuo kellohame on loistava kaveri juuri erilaisille neuleille. Kuten tämä Nansolta syksyllä saamalleni puuvillaneuleelle. Näiden yhdistelmä on täydellinen arkiasu, joka ei ole legginssit ja neule.

Tämä oli tällainen nopea asu esittly tällä kertaa. Minulle on kertynyt jonkin verran varastoon myös kotona kuvattuja asuja, joten yritän esitellä jatkossa myös niitä täällä blogissa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Helmikuun hyvinvointitavoitteita

Asu joka meinasi jäädä julkaisematta

Neule joka jäi mieleen

Kylmien päivien arkiasu – Neuletakki ja legginssit

Pakkaspäiviä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *