Hae
Big mamas home

Mukavuus edellä

Pukeutumistani sanelee koko ajan enemmän mukavuus. Kun olo on säännöllisen epäsäännöllisesti vähän tukala, selkää särkee tai närästää, niin nautin siitä, että vaatteet ovat edes mukavia. Ja toki, omalla kohdallani plussaa on, jos ne näyttävät myös siisteiltä ja kivoilta, myös raskausaikana. Tiedän, että osa raskaana olijoista ei jaksa panostaa raskausajan pukeutumiseen, mikä on enemmän ok. Itselle pukeutuminen on osa itseilmaisua, joten minä haluan tänä lyhyenä aikana panostaa siihen edes jonkin verran.

 

Takki / H&M Mama

Neule / H&M

Lippis / H&M

Laukku / New Look

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Valla koru

 

Tykkään tästäkin asusta tosi paljon. Tämä on ihan todella mukava ja samaan aikaan sellainen siisti ja tyylikäs, mistä itse pidän. Vaikka asu onkin tosi rento, voisin hyvin lähteä tämä päällä lounaalle tai kahville. Tai lasten kanssa touhuamaan puistoon. Takin kanssa kävi pääsiäisenä sillä tavalla köpelösti, että se päätyi uimaan nokiseen lätäkköön, kiitos lapseni. Mutta vahinkoja sattuu, eikä sille voi mitään. Nyt takki on uitettu etikassa ja pesty koneessa, joten pääsen taas käyttämään sitä.

Minulla on päällä musta toppi ja mustat legginssit, joista tulee vähän sellainen haalarimainen illuusio neuleen kanssa. Neule on tosi kiva, vaikka viimeistä nappia on enää turha yrittää saada edes kiinni.

Huomaan, että neutraalit värit ja yksivärisyys puhuttelee minua enemmän ja enemmän. Pidän tässä asussa ihan valtavasti nimenomaan asun yksinkertaisuudesta ja yksivärisyydestä. Toki kukkamekot puhuttelevat edelleen, mutta ehkä löydän jonkinlaisen balanssin näiden kahden tyylin välillä.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Lippalakki päässä ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen

Nahkalegginssit ja vihreä neule

Yksi käytetyimpiä asuyhdistelmiäni

Joko kohta olisi tennarikelit?

Paras raskausvaate: Ribbimekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *