Hae
Big mamas home

10x asua viime vuodelta

Vielä nopea katsaus viime vuoteen. Asupostauksista on tykätty ja ne keräävät aina kivasti klikkejä. Joten ennen vuoden ensimmäistä asua, ajattelin vilkaista vielä nopeasti viime vuoden suosikkejani.
Ajattelin julkaisseeni todella vähän asuja, mutta niitä ehti kertyä kuluneena vuonna peräti 24 kappaletta. Tämä yllätti minut positiivisesti ja tekin olette tykänneet. Toivottavasti saan tänä vuonna julkaistua vähintään yhtä monta. Tässä siis omat suosikkini viime vuodelta.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,
Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
 
 
Tämä on kiva kokonaisuus. Hankin viime talvena ja keväänä itselleni kaksi vaaleanpunaista puseroa ja tämä on toinen niistä. Paita on mukava, kivaa kangasta ja pidän myös väristä. Alkuperäiseen postaukseen pääset tästä.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,

 

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
 
 
Tämä oli myös kiva asu viime vuodelta. Tykkään erityisesti huivista ja liehuvasta neuleesta. Neule alkaa tosin olla niin kulunut, että toimittaa tällä hetkellä vain kotivaatteen virkaa. Tuollainen liehuvahelmainen neule oli myös tosi kätevä imettäessä. Postaukseen pääset tästä.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,

 

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
 
 
Tämä asu on siltä kevään ainoalta viileältä ja tuuliselta päivältä. Tuo hulmuava, boheemi hartiahuivi on ollut nyt kolmen kesän ajan ykkössuosikkini. Kesällä nähtiin useammat asukuvat, joissa kyseinen liehuke näkyi. Alkuperäinen postaus löytyy täältä.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,

 

Kuvat: Iina Hyttinen | Editointi: Minä
 
Tämä oli ehkä kesän raikkain asu. Minun piti itse asiassa kuvata myös toinen kokonaisuus tuon paidan kanssa, mutta kyseiset kuvat menivät kahteen kertaan pieleen. Ehkä ensi kesänä. Alkuperäinen postaus löytyy täältä.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,

 

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
 
Tämä oli koko kesän lempiasuni. Samaan aikaan rento ja mukava ja niin mua. Tuo kimono on yksi mukavampia vaatteita, joita minulla on. Se on muuten ensimmäisiä Zadaa ostojani. Asupostauksen löydät täältä.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,

 

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Julistin viime kesän parhaaksi vaatteeksi pitsitopin, jota näkyi päälläni yhtä usein, kuin tämä huivikin. Tässä vaiheessa olin päättänyt siirtyä jo pois Vauvalta ja kuvien otto hetkellä jännitin hieman, mitä tuleva toisi tullessaan. Alkuperäiseen postaukseen pääset tästä.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,
Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
 
Tämä oli ensimmäinen sellainen syksyisempi asu. Tuohon aikaan oli niin lämmin, että ulkona tarkeni hyvin pelkällä neuleella. Kyseinen harmaa neule on käytetyimpiä puseroitani tänä talvena. Alkuperäiseen postaukseen pääset tästä.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,

 

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
 
Syksy on tällaisten neuleiden rakastan kulta-aikaa. Tästä syystä nämä syksyn asut nousevat suosikeikseni. Ja katsokaa noita värejä! Meillä oli tänä vuonna aivan uskomattoman upea syksy ja näitä kuvia on ihana katsella. Tämä oli sellainen perus pressipäivän mukava ja rento asu. Postaukseen pääset tästä.

 

Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä
 
Nämä kuvat ovat ehdottomasti koko vuoden ykkössuosikkejani. Niissä onnistui kaikki. Miljöö, upea valo, kiva asu ja rakas kuvaaja. Tällä asulla aloitin myös syksyisen asuhaasteen, joka oli todella suosittu sarja blogissani. Uusin haasteen heti, kun meidän on mahdollista toteuttaa tällainen kuvausrupeama uudestaan. Postaukseen pääset tästä.
tyyli, asut, plustyyli, päivän asu,

 

Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä
 
Nämä olivat sellaiset nopeat asukuvat ennen I love me-messuja. Tämä asu oli juuri sellainen mukava messuasu, joka päällä oli mukava kierrellä. Rakastan edelleen noita keinonahkahousuja. Postaukseen pääset tästä linkistä.

 

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  10 kertaa asua viime vuodelta?! Vai ehkä kuitenkin vain 10 asua viime vuodelta?
  Sori, mut ärsyttää toi bloggaajien ihme tapa tunkee ylimääräsiä äksiä kaikkialle…

 2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Ei mitään. Tämä tyyli taitaa olla ihan makuasia.

 3. Minnea kirjoitti:

  Kivoja asuja nämä kaikki! Oma suosikkini oli tuo toiseksi viimeinen, naisellinen asu, jossa valo ja kuvausmiljöö ovat ihan täydelliset! Mekko (vai onko se hame) sopii sulle tosi kivasti!

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Minnea. <3 Kyseiset kuvat (ja asu) ovat myös omia suosikkejani. Kyseisissä kuvissa onnistui kaikki. Ja kyseessä on Nanson ihana mekko, joka on yksi ehdottomista suosikeistani. Tein sen ympärille viime vuonna asuhaasteen, jossa stailasin neljä asua tämän mekon kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.