Hae
Big mamas home

Vaaleanpunaista ja vihreää samassa asussa

Hei ihanat. Minä olen menossa tänään pitkästä aikaa teatteriin ystäväni kanssa, mistä olen todella innoissani. Rakasta teatteria. Rakastan siellä näyttelemistä, mutta minusta on myös aivan ihanaa mennä katsomaan muiden työtä. Teatterissa on jotain sellaista, mitä elokuvissa ei vain ole. Joten todella ihanaa päästä katsomaan pitkästä aikaa esitystä. Kerron teille tästä varmasti lisää myöhemmin.

 

Takki / H&M

Neule / H&M

Laukku / Zadaa second hand

Kengät / Vagabond second hand

Korvakorut / Smiling Design uniikit

 

Vaaleanpunaista ja vihreää samassa asussa

Tässä asussa on ihanat keväiset sävyt, vaikka jalassa onkin edelleen tukevat talvikengät. Tuo takki ja vihreä neuleeni sopivat niin hyvin yhteen. Olen esitellyt saman tyyppistä asua jo suurinpiirtein vuosi sitten. Mutta se ei minua haittaa, koska minun tarkoitukseni on ollut rakentaa toimiva vaatekaappi, joka toimii vuodesta toiseen.

Tällaiset yksittäiset väriläiskät, kuten tämä takki ja neule tuovat kivan lisän ja piristyksen neutraaleista väreistä koostuvaan vaatekaappiini. Hauska muuten, miten olen joskus aristellut käyttää vaaleanpunaista väriä. Nyt tämä puuteriroosan värinen takki on ihan suosikkejani.

Kevään kunniaksi kaivoin esiin myös vaaleanpunaisen kirppislaukkuni. Pidän tästä kolmen lokeron laukusta valtavasti. Sinne mahtuu todella hyvin kaikki perus tavarani, joten se on todella hyvä arkilaukku. Olenkin käyttänyt sitä nyt pari viikkoa putkeen. En ole mitenkään hirveän innokas vaihtelemaan käsilaukkuja, vaan arjessa käytän lähinnä yhtä ja samaa laukkua.

Meillä on taas edessä viikonloppu aikuisten kesken. Nyt ilmestyy taas uusi Marvel-elokuva, jota ollaan odotettu kovasti. Mennään katsomaan se tietysti yhdessä puolison kanssa. Joten pientä kivaa on taas tänä viikonloppuna tiedossa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vaaleanpunainen takki ja pehmeä neulemekko

Epämukavuusalueella löysissä vaatteissa

Vaaleanpunainen pehmentää mustavalkoista asua

Vekkihame pakkasilla

Vuoden ensimmäiset asukuvat: Toppatakki, neule ja äitiysfarkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *