Hae
Big mamas home

Marraskuun kirppislöydöt

Kuukauden kirppislöydöt tulee ihan vähän myöhässä, koska meinasin jo unohtaa tämän. Anteeksi siitä. Marraskuussa en edes yrittänyt etsiä mitään, koska meillä oli Katrin kanssa menossa ostolakko. Se käsitti omalla kohdallani erityisesti vaatteet, kosmetiikan ja korvakorut, joihin minulla uppoaa kuukaudessa vähän liikaakin rahaa. Käyttötavarat, joulujutut ja lastenvaatteet eivät kuuluneet ostolakon piiriin. Tein parin kirppisjutun kohdalla kuitenkin päätöksen ostaa ja nyt te näette ne. Palaan ostolakkoon kunnolla omassa postauksessaan. Nyt nämä kirppislöydöt.

Kirppislöytö - Pomp de Luxin neule - BMH - Big mamas home by Jenni Kirppislöytö - Pomp de Luxin neule - BMH - Big mamas home by Jenni

Esikoiselle

Pomp de Luxin neule – Kidia second hand Hertsi

Kidialla tuli vastaan tämä ihana vanhanmallin Pompin neuletakki. Esikoinen tarvitsee edelleen jonkin verran sopivan kokoisia vaatteita kesän kasvupyrähdyksen jäljiltä. Kidiasta löytyy hyvin myös 128 senttisiä vaatteita, vaikka tässä koossa on koko ajan vaikeampi löytää käytettynä hyväkuntoisia vaatteita. Kidialla on muuten aukeamassa uusia myymälöitä pääkaupunkiseudulle.

H&M pehmeät farkut - BMH - Big mamas home by Jenni H&M pehmeät farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

H&M farkut – Kidia second hand Hertsi

Nämä farkut ovat aivan super perhmeän tuntuiset. Vähän niin, kuin collegehousut. Näin pehmeät farkut haluaisin itsellenikin. Kumpikaan tyttö ei ole tähän mennessä juuri farkuista välittänyt, joten olin hieman yllättynyt, kun esikoinen halusi nämä. Hän kuulemma käyttää toisessa kodissa farkkuja, joten ehkä hänen vaatemakunsa on muuttumassa hiljalleen kypsempään suuntaan.

Kirppislöydöt - Joulukuusi - BMH - Big mamas home by Jenni Joulupallot - BMH - Big mamas home by Jenni Kirppislöytö - Joulukuusi - BMH - Big mamas home by Jenni

Kotiin

Joulukuusi – En tiedä paikkaa, koska ystäväni lyösi sen 9€

Joulukuusen tarina on hieman hauska. Kuopuksen synttäreillä puhuin ystävälleni siitä, että haluaisin löytää kivan joulukuusen. Mutta harmittelin, että kaikki oikeasti kivat maksavat yli sata euro. Kuvailin ystävälleni hieman kriteereitäni, joita minulla olisi kuuselle. Jo seuraavalla viikolla tämä samainen ystävä soitti ja kertoi löytäneensä kirpputorilta kuusen, joka näytti ainakin päällisin puolin hyvältä. Sovimme, että hän ostaa kuusen minulle ja tuo sen luoksemme. Ja kuusi on juuri passeli meille. Ei ehkä niin tuuhea, kuin ne joita alunperin katselin, mutta meidän tarpeisiin ja budjettiin täydellinen. Plus olen aina onnellinen, kun löydän jotain käytettyn.

Iittala Kivi-tuikut - Kirppislöytö - BMH - Big mamas home by Jenni

Iittala Kivi-kynttilälyhdyt – Instagram 15€

Rakastan kotimaista lasia ja olen suunnitellut alkavani ostamaan tiettyjä lasiastioita käytettynä. Nyt Instagramissa tuli vastaan nämä Iittala Kivi-kynttilälyhdyt käytettynä. Päätin aika nopeasti ostaa ne, koska tällaista löytöä ei todennäköisesti tule vastaan ihan heti. Nämä sopivat omaan sisustustyyliini ja ovat kotimaista lasia.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Syyskuun kirppislöydöt

Second hand asu

Syksyn kivoin asu

Mjuk. – Helppo tapa myydä huonekalusi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *