Hae
Big mamas home

Parasta just nyt x 4

Inspiroiduin vuosi sitten tekemästäni postauksesta ja päätin muistuttaa taas itseäni niistä elämän hyvistä asioista. 
kiitollisuus, lapset, parasta elämässä

kiitollisuus, lapset, parasta elämässä

Uusi työ 
Huomenna on ensimmäinen päiväni uudessa työssä, enkä malta odottaa. Olen kaivannut suunnattomasti kunnon työyhteisöä ja työkavereita. Parasta on se, että porukka on jo entuudestaan vähän tuttua. Mahtavaa päästä tekemään lähihoitajan hommia pitkästä aikaa. Toivottavasti sopimukseni muutetaan pian oppisopimukseksi. 
Kiitollisuus lapsista 
Sain taas muistutuksen siitä, että asioita ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Olen viime viikkoina aivan äärimmäisen kiitollinen meidän lapsista. Tytöt ovat meidän valo ja aurinko, enkä haluaisi antaa pois yhtään uhmakohtaustakaan. Ja vaikka sanon näin, en oleta kaikkien haluavan lapsia, enkä sano, että ilman lapsia jokin asia elämässä jäisi kokematta. Mutta olen äärimmäisen kiitollinen omista lapsistani. Meidän elämäämme he ovat täydentäneet juuri oikealla tavalla. 
kiitollisuus, lapset, parasta elämässä

kiitollisuus, lapset, parasta elämässä

Joulun odotus 
Täällä eletään vuoden parasta aikaa. Minä niin nautin näistä pimeistä illoista, sekä glögistä, että joululauluista. Antti Tuiskun Minun jouluni 2 soi Spotifyssa repeatilla. 
Kiitokset blogista 
Olen saanut nyt ihan mieletöntä palautetta blogistani, joka itsessään on kohottanut omaa mielialaani ja haluani kirjoittaa. Nyt kun työt uudessa paikassa alkavat, tämä palo auttaa minua kirjoittamaan myös uuden, hektisemmän arjen keskellä. Kiitos kaikille teille, jotka olette antaneet tätä palautetta. Te teette tästä blogin pitämisestä kaiken vaivan arvoista.

2 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Onnittelut uudesta työpaikasta, hyvä työyhteisö on kyllä todella tärkeä asia! Täällä yksi vakkarilukija. Blogisi on ihana, sopivasti kaikkea, etenkin sun blogin sisistusjutut on tosi kivoja ja niistä saa inspiraatiota itsellekkin.

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos kovasti. Eka työpäivä on nyt takana ja tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä.

    Ja ihanaa kulla. <3 Sisustusjuttuja tulee ihan varmasti jatkossakin, koska niistä tykkään itsekkin kirjoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.