Hae
Big mamas home

Neule, joka jäi mieleen

Heippa. Tässä on ollut nyt muutaman päivän hiljaiselo blogin kanssa. Olen ollut sekä väsynyt, että nyt viimeisimpänä todella ahdistunut. Ahdistuneisuushäiriö muistutti taas itsestään ja siitä, että edelleen se ahdistus saattaa iskeä koska tahansa. Siitä on myös todella vaikea päästä edelleen yli, kun se kunnolla iskee. Onneksi se ei ole enää jokapäiväistä. Ja viikonloppuna on tekemistä sen verran, että saan taatusti ajatukset muualle.

 

Päivän asu

Neule / Nanso

Farkut / H&M

Takki / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Vagabond second hand

Korvakorut / Smiling Design saatu*

 

Neule joka jäi mieleen

Bongasin viime syksynä Nanson valikoimista aivan ihanan harmaan neuleen. Sovitin ja mietin sitä useampaan kertaan, kunnes lopulta tammikuussa ostin sen itselleni parin sovituksen jälkeen. En nimittäin lopulta saanut sitä yksinkertaisesti mielestäni. Neule saapui minulle joulukuussa ja on ollut siitä lähtien käytössä. Mikä minua siinä aluksi hieman mietitytti oli kaula-aukon malli. Suosin pääasiassa avara kauluksisia puseroita, koska ne näyttävät mielestäni paremmilta päälläni. Tämä on toki täysin oma mielipiteeni, josta olen pääsemässä hiljalleen ylitse.

Tästä neulepuserosta tuli kertaheitolla sellainen lemppari, jonka vedän päälleni useampana päivänä viikossa. Se sopii hyvin yhteen niin hameiden ja housujen kanssa, mikä omassa tyylissäni on ihan ehdotonta. Meneepä se hyvin myös mekkojen päälle. Väri on todella kauniin harmaa. Päällä neule on todella lämmin ja tuntuu hyvältä. Villaa neuleessa on yli 50 %. Neule on yksi vaatekaappini kulmakiviä.

Vaalea tikkitakki on takki raskausajaltani. Se on suunniteltu menemään raskausvatsan kanssa, mutta ei lopulta ole mikään teltta, joten se menee päälleni kivasti edelleen. Se ei ole mikään pakkaspäivien takki, mutta välikausina ja leudoilla ilmoilla se riittää hyvin.

Ihanat kukkakorvakorut on saatu Smiling Desingnilta. Ne ovat ihan uskomattoman kauniit! Sopivat mielestäni loistavasti niin arkeen, kuin juhlaankin. Nyt ne ovat olleet pitkälti arkikäytössä. Kevään myötä ne sopivat varmasti loistavasti kukkamekkojeni kaveriksi.

Mitä pidät tällaisesta aika rennosta arkiasusta?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Kylmien päivien arkiasu – Neuletakki ja legginssit

Pakkaspäiviä

Uutta vuotta odotellessa

Kolme yötä jouluun

Collegemekko, jossa puhvihihat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *