Hae
Big mamas home

Kukkamekko ja hieman kuulumisia

Heipä hei. Kirjoitin vähän aiemmin siitä, miten mieleni on ollut aika musta viime aikoina. Olen miettinyt jopa, onko masennukseni uusinut. Mutta olen todennut oireideni sopivan edelleen paremmin ahdistukseen ja uupumukseen. Mutta nyt minulla on ollut pari oikeasti parempaa ja hyvää päivää. Yritän nauttia näistä paremmista päivistä parhaani mukaan ja niistä elämäni hyvistä puolista.

 

Tällä hetkellä minulla on ollut aivan järkyttävä ikävä lapsia, jotka viettävät syyslomaa toisessa kodissa. Siinä mielessä onni, että tässä on kädet täynnä tekemistä muuton kanssa. Lisäksi kuvataan Katrin kanssa tällä kertaa myös viikolla ja viikonloppuna on sekä muutto, että I love me-messut. Joten tässä riittää tekemistä. Vastapainona olen sitten iltaisin super väsynyt.

Kiviseinän edessä nainen, joka potkaisee ilmaa. Punainen kukkamekko hulmahtaa tuulessa. Kukkamekon päällä nahkatakki. Nainen seisoo kivitalon edessä. Hänellä on yllään pitkä, punainen kukkamekko ja nahkatakki.

 

Mekko / H&M

Nahkatakki / Zalando

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Annidiudiy saatu*

 

Nainen oikoo nahkatakkia paremmin päällään. Seisoo kivitalon edessä, mekko hulmuaa tuulessa. Kukkamekko ja nahkatakki naisvartalon päällä. Nainen hymyillee ja katsoo kameraan. Hiukset liikkuvat tuulessa. Naisella on päällä nahkatakki ja punainen kukkamekko.

Kukkamekko, joka ei esittelyjä kaipaa

Tässä asussa kaikki on ennalta nähtyä. Mikään vaatekappale ei ole sellainen, mikä ei olisi blogissa aikaisemmin ollut. Tämä kukkamekko ei edes esittelyjä kaipaa. DM:ni räjähtää aina kun tämä vilahtaa jossain. En kiellä etteikö blogissa olisi kiva esitellä niitä uusia kirppis- tai muita löytöjä, mutta totuus on, että arjessa käytän hyvin paljon niitä samoja vaatteita, kuin aina ennenkin. Olen myös laittanut viimeaikoina jonkin verran omiakin vaatteita eteenpäin kirppikselle. Tämä mekko ei ole kuitenkaan lähdössä myyntiin pitkään, pitkään aikaan, koska se on lemppareitani ja aktiivisessa käytössä.

Lähikuva naisesta, joka hymyilee. Korvissa käärmekorvakorut ja päällä nahkatakki. Nainen seisoo kylki kohti kameraa ja katsoo sivulle. Päällä nahkatakki ja taustalla vanha kivitalon seinä. Tuulessa liehuva helma ja jalat, joissa korkeakorkoiset nilkkurit.

Nämä kuvat ovat ihania! En voi muuta sanoa. Katrin kanssa on niin helppoa kuvata osittain siksi, että hän on perfektionisti, jolloin tietää että luvassa on paljon käyttökelpoista matskua. Katsotaa nyt esimerkiksi tätä viimeistä kuvaa, missä näkyy kengät ja helma. Aivan ihana.

Toki kuvaaminen on yhteistyötä. Minä en voi vain perseillä ja hölöttää kameran edessä, koska se on nähty millaisia kuvia silloin tulee. Esittelen niitä tasaisin väliajoin pilalle menneinä otoksina.

 

Nyt rupean itseasiassa valmistautumaan huomiseen kuvauspäivään Katrin kanssa. Tänään aion myös mennä ajoissa nukkumaan.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Liian lyhyt mekko?

Kauan etsitty vekkihame

Asu jonka inspiraationa toimi Pinterest

Papun neulemekko

Taas yksi kukkamekko ja nahkatakki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *