Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

Gua sha, ihana iltarutiini

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Tunnustin taannoin olevani laiska ihonhoitaja. Mutta nyt olen löytänyt itselleni iltarutiinin, joka tukee myös tätä puolta. Olen jo pitkään, siis oikeasti pitkään, halunnut päästä kokeilemaan gua shaa. Omassa somekuplassani ja lähipiirissäni gua sha ”kampaamista” on kehuttu ja siitä on oltu innoissaan. Näin ollen luonnollisesti, myös minä kiinnostuin siitä.

Nyt pääsin kokoeilemaan sitä, kun sain Biodellyn kautta itselleni tällaisen gua sha ”kamman” tai lastan. Omani on Katja Kokon Yin Your Skin merkin Lahja gua sha lasta*. Kyseinen lasta on todella monipuolinen työkalu nimenomaan kasvojen hoittoon. Sen avulla pysyy hoitamaan myös leukalinjaa ja purulihaksistoa. Sen lisäksi käytän samalta brändiltä Sileä kasvoöljyä* joka auttaa lastan liikkumista iholla. Laadukas kasvoöljy on nimittäin paras liukaste gua shaamiseen.

Gua sha, ihana iltarutiini - BMH - Big mamas home by Jenni Katja Kokko  Yin Your Skin - BMH - Big mamas home by Jenni Gua sha, ihana iltarutiini - BMH - Big mamas home by Jenni

Gua sha käsittelyn hyötyjä

Gua shaamisessa on monia hyötyjä, joiden vuoksi siitä kiinnostuin. Gua sha käsittely aktivoi verenkiertoa, mikä tehostaa ihon uusiutumista. Se vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa, mikä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Käsittely poistaa turvotusta ja selkiyttää kasvojen piirteitä. Se tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Ja tässä on vain osa kaikista sen hyödyistä.

Itse en usko ihmeisiin, mutta olen valmis kokeilemaan. Lisäksi tämä on todella rentouttava rutiini. Gua shaan itse yleensä iltaisin samalla, kun katson kumppanini kanssa tai itsekseni, jotain sarjaa. Rutiinit eivät ole vahvuuteni, mutta tämä on ollut helppo ottaa nimenomaan telkkarin katselun yhteyteen. Tämä on saanut minut myös tehostamaan kasvojen iltarutiineja, koska teen iltarutiinit ennen tätä. Tämä on saanut minut muistamaan ne paremmin.

Katja Kokko  Yin Your Skin - BMH - Big mamas home by Jenni Gua sha, ihana iltarutiini - BMH - Big mamas home by Jenni Gua sha, ihana iltarutiini - BMH - Big mamas home by Jenni

Biodellyllä on parhaillaan menossa YSMY eli ystävämyynti* kamppanja. Sen ajan Biodellyn valikoima on vähintään – 20% alennuksessa, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Biodelly on kotimainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa. Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan kosmetiikkaa, joka sisältää mahdollisimman paljon luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Aito luonnonkosmetiikka täyttää sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit.

Itse olen tutustunut luonnonkosmetiikkaan sitä mukaan, kun se on yleistynyt ja siitä on tullut myös edullisempia vaihtoehtoja. Olen myös tämän somen tekemisen kautta päässyt testaamaan luonnonkosmetiikkaa enemmän, kuin se olisi ollut ehkä muuten minulle mahdollista. Enkä ole vielä kertaakaan pettynyt tuotteisiin, joita olen kokeillut. Tämän yhteistyön myötä sain kokeiltavaksi useampia itselleni uusia tuotteita ja olen ollut kaikkiin äärimmäisen tyytyväinen.

Joten suosittelen tarttumaan näihin tarjouksiin ja kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa, jos se ei ole entuudestaan tuttua. Myös Yin Your Skinin gua sha tuotteet kuuluvat kamppanjan piiriin. Joten jos gua shaaminen kiinnostaa, niin nyt sitäkin on hyvä hetki kokeilla.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Laiskan ihonhoitajan tunnustukset

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

Mielipide Makeup Revolution luomiväri paleteista

Lämmin silmämeikki

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *